Kihúzta a DK a széket a Momentum alól – ekkora pofára esést régen láttunk


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az átláthatóság jegyében nyilvánossá tesszük Czeglédy Csaba szerződését

Mint tegnap megírtuk, a Momentum erzsébetvárosi szervezete túlbuzgón igyekszik Dr. Czeglédy Csabát, s a kerülettel kötött szerződését mocskolni… Természetesen Czeglédy Csaba sem ment el szó nélkül a történtek mellett, s most lépett a Demokratikus Koalíció vezetősége is:

A Demokratikus Koalíció mindig is fontosnak tartotta az átláthatóságot és a tisztaságot. Eszerint jártunk el akkor, mikor nyilvánosságra hoztuk kampányköltéseink elszámolását, és így járunk el most is, amikor a Fidesz kormány által koncepciós perekbe fogott, és a Fidesz és lakájmédiája ellen több száz pert megnyert Czeglédy Csaba önkormányzati szerződéseit tárjuk a nyilvánosság elé.Mi büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan elszánt és tapasztalt jogász fogadta el felkérésünket a volt fideszes önkormányzatok átvilágítására és a korrupciógyanús ügyek feltárására, mint Czeglédy Csaba. Czeglédy Csaba Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatával kötött ügyvédi megbízási szerződése az alábbi linken érhető el:

https://www.erzsebetvaros.hu/nyilvanossag/uvegzseb-2015.-januar-01-tol-118

Forrás: dkp / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük