Dr. Czeglédy Csaba - Fotó: Czeglédy Csaba közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint ma már korábban megírtuk a Momentumosok elképesztő pofátlansággal beleálltak Czeglédy Csabába

Bár nem kommentálhatom, azért megosztom Veletek ?
Szép hétvégét kívánok Nektek!

Frissítés: a Momentum a velem való bármilyen egyeztetés nélkül, pedig kerestem őket, kiadott egy negatív tartalmú közleményt (Momentum Facebook-oldala).
Kommentben írom, amit nekik reagáltam. – írja Dr. Czeglédy Csaba a közösségi oldalán.

Íme a fent említett komment: “Kedves Momentum, azért ez rendkívül elhamarkodott álláspont kialakítás, főleg, mivel kerestelek Benneteket az elmúlt napokban, és meg is ígértétek, hogy leülünk egyeztetni. Az erzsébetvárosi alpolgármesterrel (Momentum) pedig személyesen is találkoztam, egy rossz szót sem szólt, pedig lett volna rá lehetősége.

Amire Ti utaltak eljárás, az 2000-ben indult, az elsőfokú döntés 2002 tavaszán a két forduló között született azzal, hogy megtérítésére került az eljárással érintett összeg. Majd 2006 őszén is megválasztottak képviselőnek a szombathelyiek, ahogyan most is tették október 13-án.
43 évesen 21 éve vagyok a frontvonalban. Sok pofont adtam, kaptam is, de a becsületemet, az elkötelezettségemet soha nem kérdőjelezte meg senki.

Pontosan tudom, mit jelent egy önkormányzatot szolgálni, így tudom, mit jelent jogászként dolgozni az Újbudán és Erzsébetvárosban élő emberekért.
Egyébként Szombathelyen a Momentum által is támogatott városvezetés felkért, hogy legyek a szociális bizottság elnöke, majd a képviselő-testület többsége meg is választott.” – íreflektált Czeglédy Csaba.

Amúgy de ez csak a mi véleményünk a BalraMagyarnál… jó lenne a Momentumnak kicsit visszavenni az arcukból, mert túlontúl nagy. Láttunk már berobbanni ifjoncos pártot ész nélkül… s, hol vannak most? A momentumos vezérnek el kellene felednie ezt a schifferes, igen visszataszító viselkedést, ha nem akarnak a nagy előd sorsára jutni…

Forrás: Dr. Czeglédy Csaba közösségi oldala / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: