Németh Szilárd szánalmas hisztibe kezdett: Ideggyógyászhoz küldené ellenzéki ellenfeleit


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Magyar Távirati Irodán keresztül jutatta el hisztijét Németh Szilárd a széles közvéleményhez, ám ez szánalmasabbra sikerült, mint egy kötcsei pacalfőzés.

Németh Szilárd szerint Bangóné aki szerinte hivatásos patkányozó, nem bírja elviselni a csepeli választók döntését, Borbély Lénárd és a Fidesz győzelmét.A Fidesz alelnöke szerint most a baloldali többségű Fővárosi Választási Bizottságot akarja felhasználni a csepeli választási eredmény meghamisítására.

Ez a demokrácia teljes lábbal tiprása.

A politikus szerint mindenfélét összehazudozik, alaptalanul vádaskodik, a tőle megszokott módon üvöltözik. Úgy viselkedik, mint aki a hatalomvágytól vezérelve megőrült.

Üldözési mániában szenved. A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat épülete előtt a választás megismétléséért gyűjt aláírást.

A tértől csak pár lépés az ideggyógyászati rendelés. Javaslom, sürgősen forduljon orvoshoz! – jegyzi a színvonalas közleményt Németh Szilárd.
Adalék a történethez itt (kattintson).


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük