Bangóné szerint az egyház is érintett lehet választási csalásban


Bangóné Borbély Ildikó
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Csepelen, a Szent József Otthonban az apácák mondták meg a betegeknek, hova szavazzanak – mondta a Hírklikknek Bangóné Borbély Ildikó.

Az országgyűlési képviselő az MSZP csepeli szervezetének elnökeként leállíttatta a mozgóurnás szavazást, amit utána folytattak, csak éppen már ellenzéki megfigyelő nélkül.

Ellenzéki szavazatszámláló híján a 21óra nevű helyi ellenzéki portál munkatársa vett részt sajtómegfigyelőként egy mozgóurnás szavazáson a Miasszonyunkról Nevezett Kalocsai Iskolanővérek Társulata által üzemeltetett csepeli Szent József Otthonban.

Ő jelezte Bangónénak, hogy az éppen szavazó, idős, esetenként demenciától szenvedő embereknek egy apáca mondja meg, hogy hova tegyék az x-et a szavazólapokon.

Az országgyűlési képviselő a helyszínre sietett, leállíttatta a szavazást, majd a szavazókörben jegyzőkönyvet vetetett fel az esetről.

A mozgóurnát ezután visszavitték a szeretetotthonba, azonban a megfigyelőt már nem engedték vele menni.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük