Még a választás előtt felbomik a Fidesz egységfront – Tarlós nekirontott saját pártja erőemberének


Orbán Viktor és Tarlós István - Fotó: Hírhugó
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 923

Vannak emberek, akik sok könyvet elolvastak, míg vannak emberek, akik sok könyvet képesek felemelni.

Ez utóbbi kategóriába tartozik Bede Zsolt a Fidesz közeli provokátor, aki a legutóbb éppen egy ízléstelen akcióval rontott Alföldi Róbertre és Karácsony Gergelyre. Ha erről a “hőstettéről” lemaradtál volna, itt elolvashatod (kattints).De ordibált már Gyurcsány Ferenccel is a botrányhős, sőt! Feltűnt korábban a kormánymédia kedvenc szélsőjobboldali provokatőre, a Vadhajtások “újságírója” az MSZP majálisán is, ahol Ujhelyi István, a párt európai parlamenti képviselőjének beszéde alatt, ahol Ujhelyi szerint Bede a helyszínen elismerte: köze volt tavaly szeptemberben az Ujhelyit ábrázoló bábu Köztársaság téri felakasztásához.

Szóval az a helyzet, hogy ez a Fidesz-közeli provokatőr, a jobboldali újságírók és politikusok dédelgetett kedence kiütötte a biztosítékot Tarlósnál.

Az Alföldi és Karácsony elleni akciója után Tarlós István határozottan elhatárolódott a “Fidesz-sztárjától”:

„Ezt a Bede nevű kificamodott lelkű, bamba lúzert elítélem.

Elutasítom, hogy ilyenek „védjék” Budapestet. Ez az eljárás nemcsak sértő, de infantilis is. Bocsánatot kell kérnie az érintettekről” – mondta a főpolgármester.

Ez egyrészt nagyon korrekt hozzáállás Tarlóstól. A kérdés mostmár csak az, ki fogja megakadályozni azt a jobboldalon, hogy ezek a fickók szabadon garzádálkodjanak a politikai térben. Ha már Tarlós nem képes megakadályozni azt, hogy a saját kampányába ilynek történjenek, akkor mégis ki?

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 923
  • 923
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük