A gusztustalanság netovábbja: olyan alpári módon támadt a jobboldal Alföldi Róbertre és Karácsony Gergelyre amire nincsenek szavak


Alföldi Róbert Forrás: Facebook Fotó: Kincses Gy.
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Azt gondolom, hogy a jobboldal ma végleg elveszített mindenfajta morális alapot arra, hogy erkölcsről beszéljen.

Legyen világos, ilyen parasztságot nem teszünk. Főleg nem egy fiataloknak szóló rendezvényen. Értem én, hogy ez a kultúra a jobboldalon, főleg a győri események után, de ez több a soknál.A HVG számolt be arról a jobboldali szégyenakcióról, amleyet a Fidesz kedvenc házibloggere Bede Zsolt hajtott végre.

A TRIP rendezvényhajón beszélgetett Alföldi Róbert és Karácsony Gergely szerda délelőtt a Fiatalokkal Budapest jövőjéről című eseményen, ott volt több ellenzéki politikus is.

A rendezvény után a Duna-parton várta Alföldi Róbertet a Vadhajtások embere, Bede Zsolt, aki azt mondta a színész-rendezőnek, hogy ajándékot hozott neki, majd ledobott el egy sz@#uális segédeszközt.

Azt is hozzátette Bede, hogy:

ezzel játszatok, ne Budapesttel, jó?

Karácsony Gergely is hasonló eszközt kapott Bedétől.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük