Bréking: FBI nyomozók kezdtek el nyomozni Orbánék ügyletei után


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 7.1K

Nagyon felpörögtek az események, amelyeknek a vége csúnya koppanás lehet. Egész egyszerűen arról van szó, hogy a hatalom belefutott a pofonba futottak bele a hatalom képviselői.

A Hírklikk.hu számolt be róla, hogy ma az ügyészségen Hadházy Ákos feljelentette az Országos Rendőr-főkapitányságot.A független képviselő szerint az utóbbi idők leginkább bizonyított és legnagyobb korrupciós botránya a Microsoft-ügy, amelyet az amerikai igazságszolgáltatás nyomozott ki. Korábban mi is beszámoltunk az ügy részleteiről, valamit arról, hogy az amerikaiak milyen válaszcsapásra készülnek az évtized legnagyobb korrupciós botrányával kapcsolatosan. Itt olvashat minderről részleteket.

Nagyon úgy tűnik, hogy a világ legszervezettebb nyomozóhatósága az FBI is nyomozást indít a botrányban, legalábbis ez derült ki Hadházy Ákos a Hírklikknek adott nyilatkozatából.

A független képviselő ugyanis a Hírklikk munkatársának kérdésére, mely szerint miből gondolja, hogy a magyar ügyészség érdemben fog foglalkozni a feljelentésével azt válaszolta, hogy:

Biztosan nem állítom, hisz amit az ügyészség Tiborcz ügyben, az Elios visszaélések esetén megengedett magának, az kétségbeejtő. Pedig a bizonyítékok egyértelműek voltak, még hangfelvételt is csatoltam a feljelentéshez. S ott van még az úgynevezett OLAF jelentés nyomozati anyaga.  Ennek ellenére nem történt semmi, úgy érzem a bűn üldözése helyett Polt Péter bűnpártolást követett el.

A Microsoft eset azonban még ennél is jobban alá van támasztva, itt ugyanis az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma vizsgálatáról van szó, amelyben részt vett az FBI is, s a korrupció tényét komoly tanúvallomások, emailek és más bizonyítékok is igazolják. A
korrupciós ügyben a legmagasabb körök is részt vehettek – feltételezhetően Tiborcz is – faék egyszerűségű, primitív vesztegetésről van szó. Ennek ellenére egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy Polt Péter bíróság elé állítja a felelősöket, mégis azért jelentettem fel a rendőrséget, az adóhivatalt, és az oktatáskutatót, mert szeretném egyértelművé tenni, hogy európai ügyészség nélkül a hatalom mai gyakorlói ellopják az országot.

A teljes interjút és a részleteket a Hírklikk oldalán olvashatja el.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 7.1K
  • 7.1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük