Üzentek a polgármesteri babérokra törő Hunvaldnak az ellenzéki pártok


Hunvald György, Erzsébetváros volt szocialista polgármestere
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hunvald György az MSZP korábbi politikusa miután kilépett a pártból bejelentette, hogy elindul független jelöltként a VII. kerületi polgármesteri címért. A bejelentést ide kattintva olvashatja el.

Kiakadtak a pártok a korábbi szocialista polgármesterre, hiszen az ellenzék pártjai már megállapodtak Neidermüller Péter személyében. Most pedig üzenetet is küldtek Hunvaldnak:TELJES AZ ELLENZÉKI EGYSÉG NIEDERMÜLLER PÉTER MÖGÖTT

Nincs fontosabb az októberi önkormányzati válaaztáson, mint hogy az ellenzék a lehető legtöbb helyen leváltsa a Fideszt, és országszerte demokraták vezessék a városokat, kerületeket, falvakat.

Megszületett a megállapodás Budapest VII. kerületében is. Az ellenzék közös polgármester-jelöltje Niedermüller Péter, és valamennyi körzetben egy közös jelölt indul a Fidesz ellen.

Az MSZP-ből kilépett, a Tarlós Istvánnal egyeztető Hunvald György bejelentése, miszerint indulni kíván a polgámesteri posztért, nem más, mint egyéni akció. Nem oszthatjuk meg szavazatainkat több jelölt között.

Mindannyiunk érdeke, hogy a győzelemre esélyes, a DK, az MSZP, a Momentum, az LMP és az Párbeszéd, valamint a közös főpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely által is támogatott közös jelöltet, Niedermüller Pétert támogassuk. A kialakult helyzetben Erzsébetváros polgárainak bölcsességére lesz szükség.
A VII. kerületben is kell a változás. Senki nem helyezheti egyéni érdekeit a közös érdekek elé. Ezúton valamennyi ellenzéki párt hitet tesz a közös polgármester-jelölt és a közös egyéni jelöltek mellett. Számítunk a VII. kerület valamennyi, a Fideszt leváltani akaró polgárára.

Az erzsébetvárosi összefogás pártjaiTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük