Durván szétalázták Orbánt – Ha csak egy képet nézel meg ma, ez legyen az


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Azt hiszem ma még a Felcsút meccsre sem fog tudni odafigyelni a keleti despota miniszterelnök ezek után.

A Fidesz világ háborút indított a Coca-Cola Magyarország ellen, azután a reklámkampány után, melyben a vállalat azt üzente a budapesti közterületeken, hogy: “A szerelem az szerelem”.Áll a bál a jobboldalon. Úgy tűnik nagyon nem tudják elfogadni és feldolgozni azt, hogy egy magánvállalat olyan reklámkampányt készített, ahol azonos neműek szerepelnek a képeken és a szlogennel sem, mely egyszerű és igaz: “A szerelem az szerelem”.

Az van, hogy a Coca-cola reklámkampánya úgy kiakasztotta a jobboldalt, hogy napok óta másról sem tudnak beszélni az Orbán-hívő megmondóemberek, hogy mennyire elfogadhatatlan, hogy ilyen reklámok vannak az utcákon.

Pedig se nem ízléstelenek, se nem támadóak ezek a reklámok, éppenséggel éppen az elfogadást és a toleranciát hírdeti saját pénzen egy magánvállalat, amihez szíve-joga.

Most azonban elkészült az a fénykép, ami miatt ha eddig nem is, most már bizonyosan őrjöngeni fognak a jobberek, mert hiába a szerelem az szerelem, még akkor is, ha Orbán éppenséggel olyan diktátorokba szerelemes, mint Putyin vagy Erdogan:
 


Az üggyel kapcsolatban egyébként Alföldi Róbert is üzent Orbánnak, amely bejegyzést már több tízezren osztottak meg. Ide kattintva ön is elolvashatja.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük