Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puzsér Róbert bár nem mert kiállni az előválasztásra és nem merte megméretni magát mégis úgy érzi, hogy újra beletrollkodhat még egy kicsit az ellenzéki megállapodásokba.

Az van, hogy Ferencvárosban patthelyzet alakult ki. Az van ugyanis, hogy bár a baloldali ellenzéknek meg van a jelöltje, mégis egy másik aspiráns is jelentkezett a posztra.

A Budapesti IX. kerületben az ellenzék megállapodott korábban, mégis van egy önjelölt, aki mivel magát tartja a legalkalmasabbnak, felborította a megállapodást. Baranyi Krisztina  aki már korábban is bekavart az ellenzéknek azzal, hogy a legutóbbi választáson is elindult tavaly az azóta megszűnt együtt színeiben és annak ellenére sem volt hajlandó visszalépni a nála sokkal esélyesebb DK jelöltjének Ara-Kovács Attila részére, hogy a felmérések kimutatták, semmi esélye.

A választás lezajlott, Baranyi 3%-ot kapott. Ám mégis önmagát tartja a legesélyesebb ellenzéki jelöltnek Ferencvárosban, így előválasztást tartanak az ellenzéki pártok, akik a hátuk közepére sem kívánják azt a Baranyi Krisztinát, akinek egyébként érdekesen alakultak az ingatlanügyei Ferencvárosban.

Most valaki komolyan meglepődne, ha azt mondanám, hogy a fent említett hölgyet támogatja az LMP helyi szervezete?

És ha azt mondom, hogy most jelentette be Puzsér Róbert is a támogatását?

Pedig a hír igaz. Mint írják: “Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, az Állampolgárok a Centrumban civil szervezete és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester-jelölt ma megállapodtak, hogy a parkolási maffia által uralt Ferencvárosban együttműködnek annak érdekében, hogy a nagykoalíciós bűnszövetkezetet kiszorítsák a kerület vezetéséből”.

Szóval az a Puzsér, aki önmaga nem állt bele egy megmérettetésbe támogatja a pártok által ugyan elutasított, megkérdőjelezhető múltú önjelölt bajkeverő indulását Ferencvárosban. Mondanom sem kell, szép! Ilyen forgatókönyvet tényleg csak az élet írhat.

Még több részlet a Ferencvárosi eseményekről:

Kitálalt az ellenzéki vezető! – Ezért nincs megállapodás Ferencvárosban


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: