Belháború a Fideszben? – Kövér László kíméletlenül nekiment Ádernek


Janos Ader, the President of Hungary, during the press conference with the participation of the four Presidents of Visegrad Group in Rzeszow's Grand Hotel. On Saturday, 15 October 2016, in Rzeszow (Pologne), Image: 302908958, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1.5K

Még délelőtt beszámoltunk róla, hogy Kövér László a Parlament házelnöke lakossági fórumot tartott Siófokon. Ezen a rendezvényen igen érdekes kijelentéseket tett a házelnök. Ha lemaradt volna beszámolónkról itt olvashatja el.

Ezen a fórumon Kövér Lászlónak sikerült agymosottnak neveznie mindenkit, aki a klímaváltozást tartja napjaink legfontosabb kérdésének, ugyanazon a napon, amikor fideszes párttársa, Áder János kijelentette, hogy „szemlélet- és technológiaváltás nélkül ökológiai katasztrófa és társadalmi összeomlás vár ránk.”

Tehát nemes egyszerűséggel Kövér “agymosottnak” nevezte Áder János köztársasági elnököt

Azt egyenlőre még nem tudjuk, hogy ez egy belső leszámolás első felvonása volt, vagy csupán ennyire ostoba lenne a házelnök, mindenesetre abban a Fideszben, ahol gyakorlatilag minden mondatot gondos propagandisták dolgoznak ki, nehéz elképzelni főleg a kampány közepén, főleg egy kampányrendezvényen, hogy ekkora bakiba fusson bele a párt egyik legerősebb embere.

Kövér egyébként arról beszélt, hogy az emberek Európa-szerte a bevándorlást és a terrorveszélyt tartják a legfontosabb kérdésnek, de a „főáramú, Brüsszelt is uraló” politikusok óriási erőfeszítéseket tesznek azért, hogy ehelyett a jogállamiság, „a kelet-európai országok hálátlansága” vagy a klímaváltozás legyen a választás tétje.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1.5K
  • 1.5K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük