Kövér László elárulta titkos félelmét – te is felröhögsz ha elolvasod mit mondott


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A házmester elnök Kövér László komoly aggodalmakkal szemléli a világot nap, mint nap.

Hála a jó istennek, Kövér László lakossági fórumot tartott Siófokon. Igen összeszedett gondolatmenetben elmondta, hogy a mostani EP választásokon nem pártok közül választunk, hanem jövőt választunk magunknak, ám azt pártokon keresztül tudjuk megtenni.

A főként idősebb korú hallgatósága előtt arról beszélt a házelnök, hogy a családtámogatások egyik formájának, a babaváró támogatásnak az állítólagos brüsszeli vizsgálatára utalva úgy fogalmazott: „perverz és aljas dolog”, amit „saját európai fajtájukkal” szemben cselekednek. Megfogalmazása szerint “mintha el akarnának bennünket pusztítani mások kedvéért.

Arról nem tett említést előadása során, hogy Brüsszel még csak nem is foglalkozik a Magyar Kormány babaváró programjával.

A Magyar Országgyűlés elnöke komoly aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy szerinte Magyarországon bizony agymosás zajlik.

Szerinte: Az agymosás miatt van, hogy az emberek elkezdték fontosabb kérdésnek tartani a klímaváltozást a bevándorlásnál.

Mint elmondta, az emberek Európa-szerte a bevándorlást és a terrorveszélyt tartják a legfontosabb kérdésnek, de a „főáramú, Brüsszelt is uraló” politikusok óriási erőfeszítéseket tesznek azért, hogy ehelyett a jogállamiság, „a kelet-európai országok hálátlansága” vagy a klímaváltozás legyen a választás tétje.

Mint mondta, egy friss felmérés szerint Németországban az emberek 31 százaléka a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek, de 32 százalék már a klímaváltozást, ami a „független és pártatlan” média agymosó hatása miatt van.

Kitért arra, hogy a következő európai uniós költségvetési tervezet szerint jelentős pénzeket vennének el a strukturális alapokból jellemzően a közép- és kelet-európai tagállamok rovására. Ezeket a pénzeket a migráció kezelésére csoportosítanák át, és egy részüket a nem kormányzati – civil – szervezeteknek adnák azért, hogy azok részt vehessenek a migráció támogatásában. Ez egy szankció azon országoknak, amelyek nem támogatták a brüsszeli bevándorlási politikát.

Forrás: 168 óra összefoglalója nyománA kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük