Pillanatkép Bede Zsolt újságírói munkásságából. Bayer Zsolt XV. kerületi fóruma és az ellentüntető Momentumosokra mozdult rá
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt hiszem az MSZP kommunikációs igazgatója alázott. Nem gyengén!

A Fidesz kitalálta még az EP kampány előtt, hogy egy volt focihuligánt fog ráküldeni különböző ellenzéki rendezvényre. A fociultra Bede Zsolt természetesen egy rosszul programozott weboldalon is firkál, így tehát újságíró. Majd a módszer lényege, hogy fenyegetően ordenáré stílusban nagy hangerővel hozza kellemetlen helyzetbe az ellenzéki politikusokat.

Gyomorforgató hőstetteikről a Vadhajtásoknak mint Ujhelyi István “felakasztása” vagy Bayer Zsolt fórumán való agresszió esetleg az ellenzéki újságok megfenyegetéséről az alábbi linkeken olvashat (kattintson a címekre).

Viszont kártyavárként omlott össze a Fidesz mesterterve, hogy rettegő ellenzékieket lásson. Egyrészt mert nem rettegnek, másrészt a főkolompos Bedéről kiderült, hogy egyszerűbb, mint Németh Szilárd és Kósa Lajos egy személyben.

Nem félelmetes, sokkal inkább nevetségessé vált az egykori fociultra. Ezt bizonyította akkor, amikor beleállt Timmermansba, csak hát kiderült, egy büdös szót nem beszél angolul.

Most pedig az MSZP kommunikációs főnöke alázta le a jobber újságírót:

Bede Zsolt, a vadhajtasok.hu oldal fociultrája most nem Frans Timmermansba, hanem a Nyugdíjfolyósító Intézetbe érkező ellenzéki politikusokba próbált belekötni, nem sok sikerrel. Ismét alapos angol nyelvleckét kapott, ezúttal az MSZP kommunikációs igazgatójától.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: