Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bizony nem járunk messze attól a pillanattól, amikor szerkesztőségeket vernek szét. Nem politikailag. Fizikailag.

A Fidesz teljesen a széljobbra vonult. Nem zsidóznak, nem cigányoznak, mégis a nyugat-európai szélsőjobb politikáját vette át a magát keresztény konzervatívnak mondó politikai közösség. Orbán már beszédeiben is a nyugati széljobb szófordulatait használja. A jobboldal holdudvara, újságírók, publicisták és véleményformálók pedig még ezen a határon is túlmentek már.

Ott tartunk, hogy a legünnepeltebb alakjai a jobboldali újságírásnak azok a “Vadhajtások” akik volt fociultrákból vedlettek “újságíróvá”. Valójában nem újságírás, amit művelnek csupán mobiltelefonnal hőzöngenek és fenyegetőleg lépnek fel ellenzéki csoportokkal szemben. Üvöltöztek már Gyurcsány Ferenccel, Ligetvédőkkel és ellenzéki tüntetőkkel is.

Az Orbán-hívő focihuligánok akik újságírónak képzelik magukat természetesen a teljes Fidesz-világ sztárjai. Bayer Zsoca teli szájjal vigyorogva tapsikol akcióiknak. De meddig mehet el ez a fajta politika?

Mérce egy terjedelmes cikket írt a Vadhajtások csoport furcsa burjánzásairól, ebben az írásban arról tájékoztatott a hírportál, hogy a 444 írásos fenyegetést kapott a Fidesz-közeli Vadhajtások csoportól.

Be fogunk menni a szerkesztőségetekbe! Élőben! Az Ep választások után!- áll a portálnak küldött fenyegető üzenetben. De a gyűlöletcsoport részletesebben is kifejti, hogy pontosan mire készülnek. Oldalukon megjelent írásukból kiderül, hogy támadások sorozatát kívánják végrehajtani az ellenzéki média ellen:

„Bízunk abban, hogy a választások után minden ‘közszereplő’ a humoránál lesz, marad, és minden csicska-liberális fos blog, mert hatalmas darálás lesz részünkről. Addig csendesen tesszük a dolgunkat, és tovább gyűjtjük az anyagot, amiket nyilvánosságra fogunk hozni. Természetesen lesz akkora sikítás, tudjuk jól, mert meg fogjuk látogatni pár koszos liberális oldal szerkesztőségét is, és ÉLŐ-ben elmondhatják, remegő szájjal, hogy mi a helyzet.”

Persze azt nem részletezik, hogy pontosan kiknek a darálására is készülnek, ám fenyegető bejegyzésük kapcsán felmerülhet a gyanú, hogy itt fizikai erőszakra készülhetnek, mindenesetre megfélemlítő akciót terveznek a 444 ellen.

A Fidesz tábor széljobb szárnya tehát egyenlőre minden politikai támogatást megkap a párttól annak érdekében, hogy szabadon garázdálkodjon a magyar közéletben.

Mindenesetre tény, a hangerő megvan, de a hozzá tartozó műveltség már nincs. Itt például HUNGLISÜL (azaz tört angolsággal) beszél ostobaságokat Bede Zsolt Timmermansnak:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: