Tovább dagad a Puzsér-botrány – kinyírta magát a politikából a kritikus?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 966
    Shares

Korábban beszámoltunk róla, hogy Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt indulatos kirohanást intézett közösségi oldalán.

A médiacelebből lett botcsinálta politikus kiakadt arra, hogy  Závecz Tibor és közvéleménykutató cége meg merte mérni a támogatottságát a budapesti szavazók között és kiderült, bilibe lóg a keze, ha arról van szó, lesz-e valaha főpolgármester belőle.

Önvizsgálat helyett azonban vádaskodni kezdett majd nekiesett a közvélemény-kutató  Závecz Tibornak.

Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon

– írja Puzsér minősíthetetlen hangvételű bejegyzésében. A teljes történetet ide kattintva olvashatja el.

Most tovább dagad a botrány ugyanis az ügyben megszólalt egy másik közvéleménykutató intézet is a Publicus, mely borítóképét “Je Suis Závecz”-re módosította és az alábbi bejegyzést tette közzé:

“Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kollégáink mindenféle nyomástól, fenyegetéstől mentesen végezhessék munkájukat, és dolgozhassanak legjobb szakmai tudásuknak megfelelően, kompromisszummentesen.”Nagyon korrekten állt a történethez a Publicus Intézet. Nekünk azonban egy fontos kérdésünk mégis maradt:

Meddig garázdálkodhat még Puzsér a magyar közéletben?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 966
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük