Puzsér Róbert - Fotó: Port.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az önjelölt Puzsér Róbert elborult aggyal, eltorzult arccal vad őrjöngésbe kezdett.

A főpolgármester-jelölt a közbeszédet és a nyilvánosságot minden bizonnyal egy harmadosztálybeli kocsmának nézheti, ugyanis üvöltve trágár dolgokat kiabál a szélbe, miközben az, ami az ő terméke szanaszét fröccsen mindenkire.

Arról van szó, hogy a médiacelebből lett botcsinálta politikus kiakadt arra, hogy  Závecz Tibor és közvéleménykutató cége meg merte mérni a támogatottságát a budapesti szavazók között és kiderült, bilibe lóg a keze, ha arról van szó, lesz-e valaha főpolgármester belőle. Gyakorlatilag elhanyagolható a támogatottsága, indulása csak egyvalamire lenne jó, hogy az esélyes ellenzéki jelöltet megakadályozza egy esetleges győzelemben.

Emiatt azonban nem önmagában kereste a hibát, vagy gondolta végig mit rontott el, hanem nekiesett a közvélemény-kutató  Závecz Tibornak.

Mint fogalmaz Puzsér:

Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon

Majd tovább folytatta őrjöngését:

Karácsony Gergely és a Magyar Szocialista Párt háztáji közvéleményformáló intézete, a Závecz Research hetek óta azzal haknizik a sajtóban, hogy egyedül Karácsony Gergelynek van esélye leváltani Tarlós Istvánt.

Még el sem kezdődött a kampányom, még be sem mutattam a programom, még egyetlen vita sem zajlott Karácsony Gergely és köztem, még nyolc hónap van hátra a választásig, és Závecz Tibor máris az alávaló hazugságaira hivatkozva zsarolja a közvéleményt. – írja a politikus. A teljes bejegyzését ide kattintva olvashatja el, de erős gyomor kell hozzá.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: