Hosszú hallgatás után megszólalt Vajna Tímea – így reagált az özvegy


Vajna Tímea - Fotó: Facebook
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szinte teljesen eltűnt a közösségi médiából Vajna Tímea férje halála után.

A rendező felesége kapott hideget-meleget férje halála kapcsán. A majd 40 év korkülönbség és férje vállalt politikai szerepvállalása, na meg Tímea polgárpukkasztó  életmódja meglehetős indulatokat is váltott ki az internetező közönség körében.A gyalázkodó megnyílvánulásokra (melyeket ide kattintva olvashat) nem, azonban a halálhírre reagált az özvegy.

Nyilvános Instagram-posztban reagált férje halálhírére Vajna Tímea.

„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé… Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál.

A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon Szeretlek!

The Angels are watching over you and taking care of your dreams! I will miss u so much” – írta a vasárnap elhunyt rendező felesége.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük