Hosszú hallgatás után megszólalt Vajna Tímea – így reagált az özvegy


Vajna Tímea - Fotó: Facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

Szinte teljesen eltűnt a közösségi médiából Vajna Tímea férje halála után.

A rendező felesége kapott hideget-meleget férje halála kapcsán. A majd 40 év korkülönbség és férje vállalt politikai szerepvállalása, na meg Tímea polgárpukkasztó  életmódja meglehetős indulatokat is váltott ki az internetező közönség körében.

A gyalázkodó megnyílvánulásokra (melyeket ide kattintva olvashat) nem, azonban a halálhírre reagált az özvegy.

Nyilvános Instagram-posztban reagált férje halálhírére Vajna Tímea.

„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé… Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál.

A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon Szeretlek!The Angels are watching over you and taking care of your dreams! I will miss u so much” – írta a vasárnap elhunyt rendező felesége.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük