Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A tegnapi nap legnagyobb híre az volt, hogy a 74 éves Andy Vajna – vagyis Vajna György András – hosszantartó betegeskedés után elhunyt.

A filmügyi kormánybiztos, a Nemzeti Filmalap vezére, aki tulajdonolta a kormánypropaganda zárókövét a TV2-őt és az egyik legnagyobb, leghallgatottabb rádióállomást a hálózatosan működő Rádió 1-et is, már nem egyszer állt a közmegvetés kereszttüzében akkor, amikor összeházasodott a nála jócskán fiatalabb Palácsik Tímeával.

A nagy korkülönbség miatt a fiatal nőben sokan az aranyásót vélték felfedezni, aki a jó kapcsolatok, no meg a vagyona miatt házasodott össze a kis híján negyven évvel idősebb Andyvel.

A médiamogul halálával újra elővette az internet népe a – nem szebbik – orcáját, és a gyűlölködő üzenetek elöntötték Vajna Tímea facebook oldalát, melyből néhányat megmutatunk:

  •  Míg a Férjed betegeskedett, addig Te folyamatosan posztolgattad a félpucér, f@széhes fotóidat! Undorító vagy!
  • Szerintem haza mar ne gyere ?.Maradj az USA-ban. Itt mindenki utal. Nincs privat gepen sem lamborghinim de legalabb nem köpnek le az utcan.
  • Nincs részvét. Egy feleség a férje mellett van ha beteg. És már régota az volt. Te soha nem voltál a felesége.
  • Miért nem voltál mellette utolsó óráiban? Valahol egy francia hotelben kellett ku**álkodni ahelyett, hogy a kezét fogtad volna? Ezt érdemelte ez az ember?
  • Ha jól tudom Soros György még szingli!
  • Mit izél itt mindenki… Nekem is nehéz feldolgozni, hogy már nincs télapó
  • Már megszedte magát pénzzel . Most már fellélegezhet , nem kell tovább szineszkednie, rég kikoltozott Amerikába a biztonság kedvéért , azóta a testéből el.

A kommentek egy része arról tanúskodik, hogy sokan nehezményezik, hogy a hosszú ideje betegeskedő Andy ápolása helyett az internetes felületeken a fényűző és hivalkodó életéről osztott meg jeleneteket Tímea. Egyesek számon-kérték “aranyásó életmódja” miatt. De természetesen voltak akik kiálltak a megözvegyült – s így vélhetőleg mesés vagyont öröklő – Vajna Tímea mellett.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: