Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hideg idő ellenére is több tízezer ember vonult ma a budapesti Hősök terére, ahol az ellenzéki pártok, szakszervezetek és civil szervezetek hívták az utcára az embereket az Orbán-kormány ellen.

A helyszínen több tízezer ember gyűlt össze követelve a kormány lemondását. A tüntetési hullámot a “Rabszolgatörvénynek” nevezett új túlóraszabályozás indította el, azóta azonban már többről van szó.

A helyszínen a tüntetők az Orbán-kabinet lemondását követelik több tüntető “diktátor” “rabszolgák nem leszünk” illetve az “Orbán takarodj” jelszavakat skandálja, miközben teljesen megtelt a Hősök tere.

A Hősök terétől pár lépésnyire lévő Fidesz-székházat ellenben a rendőrök teljesen körbevették és hermetikusan elzárták a tüntetők elől, sosem látott rendőri készültség van a kormánypárt székháza körül.

A Hősök terén egyébként nem lehet látni a tömeg végét, mely az Andrássy úton keresztül a Bajcsy-Zsilinszky úton át fog a Kossuth térre vonulni.

Külön érdekessége a mai napnak, hogy kiszivárogtak a felvételek, melyek Varjú László DK-s politikus brutális földre teperéséről készültek. A felvételeket itt tekintheti meg. (Vigyázat, erős tartalom)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: