Még sosem látott brutális felvételek kerültek elő Varjú Lászlót megtámadó biztonsági őrökről


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ilyen egész egyszerűen nem létezik.

A jobboldali sajtó keresztbe-kasul hirdeti, hogy az ellenzék képviselői “megjátszott” jeleneteket adtak elő az MTV székházában, ahol voltaképpen nem történt semmi. Na erről a “semmiről” szerzett meg exkluzív felvételeket a 444.hu, ahol is az látható, hogy a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjével szemben milyen brutálisan léptek fel a köztévé fegyveres biztonsági őrei.A videót a közmédia egyik operatőre készítette, de az MTVA valamiért soha nem közölte, illetve a híradó szerkesztői csak azokat a momentumokat vágták ki belőle, amin a felvételen látható Varju László DK-s országgyűlési képviselő egyedül, a földön fekve méltatlankodik. Amikor a biztonsági őrök előtte dulakodnak vele, azt nem mutatták be. – írja a 444.

A most kiszivárgott nagyjából 16 perces vágatlan videón, ami azóta is az MTVA rendszerében pihen, az látszik, hogy az intézmény fegyveres biztonsági emberei kiráncigálják és kitaszigálják egy lépcsőházból Varju Lászlót, aki épp egy lépcsőn igyekezne a stúdió felé.

Ez történt a köztévében:

Akit a vágatlan verzió érdekel a csaknem 16 perces videó, az kattintson ide és megnézheti a 444.hu weboldalán.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük