Eljött az este amit mind vártunk – a gigantikus tömeg hatására megbénult a lakájmédia (részletek a cikkben)


Média - Fotó: Wikimedia Commons
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy látszik, komoly zavar támadt a kormánypárti médiumok összehangoltságában. Délután még azt próbálták sulykolni, hogy nem valós társadalmi elégedetlenségről van szó, csupán pár száz fizetett zsoldos vesz részt a tüntetéseken.

Azonban, aki figyelemmel kíséri a mostani eseményeket láthatja, hogy hatalmasra nőtt a tömeg. Olyan sokan demonstrálnak Budapest utcáin a Fidesz-kormány intézkedései ellen, hogy a kormányzati kommunikáció teljesen megbénult. Láthatóan nagy a tanácstalanság.

A Hírklikk végignézte a közpénzen fenntartott kormánypárti online médiumokat és azt láttuk, a mostani tüntetés, mintha nem is létezne. Feltehetően nincs központilag legyártott paneljük, a váratlan helyzetre.Az Origo például vezércikkében a “A török Riviéra gyönyörű, olcsó, és egy kicsit görög” című írásával szórakoztatja vasárnap este az olvasóit.

A Ripost boldogan hirdeti, hogy “Nagy Feró meg­nye­reti Sári Évi­vel a Sz­tár­ban Sz­tárt!”

A Magyar Idők vezércikke délután egy óra óta nem frissült, és az Echo tévé online felületén sem jobb a helyzet.

A legviccesebb talán a Híradó.hu, ahol ezekben a percekben a kiemelt hír, hogy “Tizenöt éve nem teljesített ilyen jól a gazdaság”

Mindeközben Budapest utcáin mint már korábban is megírtuk:
Fotó: BalraMagyar – Barabás József

 


 

Forrás: Hírklikk / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük