Döbbenetes fotó kering az interneten a mai tüntetésről – ezt te is meg fogod osztani!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Döbbenetes!

Azt hiszem ilyen az, amikor egy korszak a végéhez közeledik. Senki nem gondolta volna még kettő héttel ezelőtt, hogy bármi valaha is megingathatja Orbán hatalmát, hogy a mi ellenzékünk valaha összeszedi magát és összekapaszkodik. de eltelt két hét és megérkeztünk a mai naphoz.

Soha nem látott elégedetlenség és sosem látott ellenzéki tömegek az utcákon Szegedtől-Békéscsabáig. Gigatüntetés a fővárosban, a színpadon felelősségteljes politikusok, akik mellett ott állnak a  szakszervezetek, a civilek, a melósok, a diákok és szinte a teljes társadalom.

Ha van karácsonyi csoda, hát az, ami ezekben a pillanatokban az utcákon zajlik. A remény lángja újjá éledt. A remény lándja azt üzeni mindenki számára van remény arra, hogy valaha még egy normális országban élhetünk, ahol nem csak a gazdaggal de az idősekkel, a gyermekekkel és a szegényekkel is törődnek.

Egy olyan országban, ahol mindegy, hogy ki a miniszterelnök barátja, mert minden vállalkozónak ugyanolyan jól megy. Ahol nem foglalták el a sajtót, ahol jogbiztonság és létbiztonság van. Ez a fénykép ezt üzeni nekem:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük