Döbbenetes fotó kering az interneten a mai tüntetésről – ezt te is meg fogod osztani!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Döbbenetes!

Azt hiszem ilyen az, amikor egy korszak a végéhez közeledik. Senki nem gondolta volna még kettő héttel ezelőtt, hogy bármi valaha is megingathatja Orbán hatalmát, hogy a mi ellenzékünk valaha összeszedi magát és összekapaszkodik. de eltelt két hét és megérkeztünk a mai naphoz.

Soha nem látott elégedetlenség és sosem látott ellenzéki tömegek az utcákon Szegedtől-Békéscsabáig. Gigatüntetés a fővárosban, a színpadon felelősségteljes politikusok, akik mellett ott állnak a  szakszervezetek, a civilek, a melósok, a diákok és szinte a teljes társadalom.

Ha van karácsonyi csoda, hát az, ami ezekben a pillanatokban az utcákon zajlik. A remény lángja újjá éledt. A remény lándja azt üzeni mindenki számára van remény arra, hogy valaha még egy normális országban élhetünk, ahol nem csak a gazdaggal de az idősekkel, a gyermekekkel és a szegényekkel is törődnek.

Egy olyan országban, ahol mindegy, hogy ki a miniszterelnök barátja, mert minden vállalkozónak ugyanolyan jól megy. Ahol nem foglalták el a sajtót, ahol jogbiztonság és létbiztonság van. Ez a fénykép ezt üzeni nekem:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük