Így is lehet: Emberségből jelesre vizsgázott Kispest szocialista polgármestere


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Voltaképpen mi a feladata egy polgármesternek? Miért választunk polgármestert városrészünk, településünk élére?

Nos azért, hogy felmérje az ott lakók igényeit, segítse koordinálja a mindennapokat. Aki Kispesten él tudja, hogy Gajda Péter polgármester úr ilyen ember. Rengeteg bravúros ötlettel tette élhetővé a kerület lakóinak életét. Példaként említem, hogy Kispesten a tűzcsapokra olyan csapokat szereltetett, mely segítségével bárki ivókútként is használhatja az amúgy tűzoltásra rendszeresített berendezéseket. Egyszerű, olcsó és hatékony. Ilyenre szokás mondani, hogy zseniális.

Gajda az a polgármester, akinek az ajtaja nyitva áll a kerületiek előtt. Minden problémára talál megoldást a plgérmester legyen szó arról, hogy túl magas a járdapatka odáig, hogy lekopott a zebra festése a főúton. Mindemellett ha a kerületéről van szó igen határozott a városvezető. Ő volt az, aki kitiltotta a kerületéből a kormányzat gyűlöletkeltő propagandáját is. Erről itt olvashat bővebben.

Bár a kormány statisztikai alapon megszüntette a szegénységet – hiszen kivezették a rendszerből a létminimum számítását, a “jobban telesítő magyar gazdaság” meg a közmunkásokkal elfedett munkanélküliség igen is jelen van. Gajdáék pedig újabb húzással reagáltak minderre:

5 Forintért rendes adagot! Így is szeretnénk egy kicsit segíteni azoknak, akik esetleg máskor nem tudnak jó minőségű ételhez jutni. Idén először osztunk ételt a Kanélgép szervezésében, az önkormányzat és a Kispest Jövőjéért Egyesület támogatásával. Minden kerületben élőt várunk pénteken a Kossuth téren 16 órától! – írja facebook oldalán a polgármester.Így is lehet várost vezetni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük