Így is lehet: Emberségből jelesre vizsgázott Kispest szocialista polgármestere


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Voltaképpen mi a feladata egy polgármesternek? Miért választunk polgármestert városrészünk, településünk élére?

Nos azért, hogy felmérje az ott lakók igényeit, segítse koordinálja a mindennapokat. Aki Kispesten él tudja, hogy Gajda Péter polgármester úr ilyen ember. Rengeteg bravúros ötlettel tette élhetővé a kerület lakóinak életét. Példaként említem, hogy Kispesten a tűzcsapokra olyan csapokat szereltetett, mely segítségével bárki ivókútként is használhatja az amúgy tűzoltásra rendszeresített berendezéseket. Egyszerű, olcsó és hatékony. Ilyenre szokás mondani, hogy zseniális.

Gajda az a polgármester, akinek az ajtaja nyitva áll a kerületiek előtt. Minden problémára talál megoldást a plgérmester legyen szó arról, hogy túl magas a járdapatka odáig, hogy lekopott a zebra festése a főúton. Mindemellett ha a kerületéről van szó igen határozott a városvezető. Ő volt az, aki kitiltotta a kerületéből a kormányzat gyűlöletkeltő propagandáját is. Erről itt olvashat bővebben.

Bár a kormány statisztikai alapon megszüntette a szegénységet – hiszen kivezették a rendszerből a létminimum számítását, a “jobban telesítő magyar gazdaság” meg a közmunkásokkal elfedett munkanélküliség igen is jelen van. Gajdáék pedig újabb húzással reagáltak minderre:

5 Forintért rendes adagot! Így is szeretnénk egy kicsit segíteni azoknak, akik esetleg máskor nem tudnak jó minőségű ételhez jutni. Idén először osztunk ételt a Kanélgép szervezésében, az önkormányzat és a Kispest Jövőjéért Egyesület támogatásával. Minden kerületben élőt várunk pénteken a Kossuth téren 16 órától! – írja facebook oldalán a polgármester.

Így is lehet várost vezetni.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük