Az MSZP polgármestere mesteri húzással rántotta ki a Fidesz alól a talajt: ott támad, ahol a legjobban fáj a kormánypártoknak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Azt gondolom ez igencsak huszáros lépés volt.

Gajda Péter az MSZP kispesti sikerpolgármestere ismét bizonyította, egy kis találékonysággal ki lehet rántani a talajt a kormány propagandagépezete alól. Méghozzá a lehető lefájóbb pontján támadja a kormányt a legújabb önkormányzati rendelet, méghozzá a propaganda oldaláról.

Gajda ugyanis megelégelte a kerületét elborító uszító kampányt, azonban valószínűleg nem csak a polgármestert, hanem a kerület lakosait is rendkívül bosszanthatta, hogy kerületüket gyűlöletkeltő propagandaplakátok lepik el. Ezért az önkormányzat lépésre szánta el magát:

Módosította a testület a tulajdonában álló közterületek használatáról szóló önkormányzati rendeletét, amely rendezi a hirdetéseket a kerületben. Az általános indoklás szerint az önkormányzat felismerve azt, hogy a kerületben élők fizikai, szellemi, érzelmi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására alkalmas társadalmi célú üzenetek országszerte egyre gyakrabban jelennek meg a közterületről látható hirdető-berendezéseken, ezért szabályozta a téves, illetve a társadalomra káros üzenetek közzétételét a kerületben.

A jövőben az ilyen plakátok eltávolításáról egy szakmai bizottság döntse után kerül sor. Az MSZP polgármestere tehát fellép a kerületét elborító gyűlölet ellen. Csak biztatni tudjuk a többi – nem fideszes – polgármestert a Kispesti-modell bevezetésére.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük