Az MSZP polgármestere mesteri húzással rántotta ki a Fidesz alól a talajt: ott támad, ahol a legjobban fáj a kormánypártoknak


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Azt gondolom ez igencsak huszáros lépés volt.

Gajda Péter az MSZP kispesti sikerpolgármestere ismét bizonyította, egy kis találékonysággal ki lehet rántani a talajt a kormány propagandagépezete alól. Méghozzá a lehető lefájóbb pontján támadja a kormányt a legújabb önkormányzati rendelet, méghozzá a propaganda oldaláról.

Gajda ugyanis megelégelte a kerületét elborító uszító kampányt, azonban valószínűleg nem csak a polgármestert, hanem a kerület lakosait is rendkívül bosszanthatta, hogy kerületüket gyűlöletkeltő propagandaplakátok lepik el. Ezért az önkormányzat lépésre szánta el magát:

Módosította a testület a tulajdonában álló közterületek használatáról szóló önkormányzati rendeletét, amely rendezi a hirdetéseket a kerületben. Az általános indoklás szerint az önkormányzat felismerve azt, hogy a kerületben élők fizikai, szellemi, érzelmi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására alkalmas társadalmi célú üzenetek országszerte egyre gyakrabban jelennek meg a közterületről látható hirdető-berendezéseken, ezért szabályozta a téves, illetve a társadalomra káros üzenetek közzétételét a kerületben.

A jövőben az ilyen plakátok eltávolításáról egy szakmai bizottság döntse után kerül sor. Az MSZP polgármestere tehát fellép a kerületét elborító gyűlölet ellen. Csak biztatni tudjuk a többi – nem fideszes – polgármestert a Kispesti-modell bevezetésére.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük