Az MSZP határozott lépésre szánta el magát, az elmúlt napok eseményei miatt


A kép illusztráció
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Magyar Szocialista Párt úgy véli, nagyobb a katasztrófa, mint ahogyan arról a kormányszervek próbálják elterelni a figyelmet.

Idén sem úgy indult a tanévkezdés, ahogyan annak lennie kellene. Külön érdekesség volt mindaz, hogy bár mindenki számára nyílvánvaló, hogy súlyos pedagógushiánnyal indul az idei tanév, a KLIKK mindent megtett ennek tagadása érdekében, ám véletlenül mégis elismerték, hogy hatalmas a probléma.Véletlenül mindent beismert az állami szerv – azt hiszem nem lesznek boldogok a pártközpontban

Ez mind természetesen a jéghegy csúcsa. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy a kormányoldal végleg hadat üzent a tudásnak. Azzal hogy nem lesz különálló fizika, kémia, azzal, hogy teljes mértékben lezüllesztik a nyelvtanulást hadat üzentek a hazánk több évtizedes oktatási törekvéseinek.

A Szocialisták szerint katasztrofális állapotban van az oktatás. De hogy mennyire és milyen mértékben nos….

Tegnap délután jelentette be az MSZP, hogy a weboldalán elindít egy párbeszédet, ahol az emberek véleményét kérdezik meg az oktatással kapcsolatban – írja a HÍrHugó.

Bangóné Borbély Ildikó ma egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az MSZP szeretné megkérdezni az emberek véleményét arról, hogy az oktatás különböző kérdéseiben mi a véleményük ezért a párt elindítja az online konzultációját: a párbeszéd az oktatásról  címmel.
Az MSZP arra kér mindenkit, hogy mondja el a véleményét, még akkor is ha nem feltétlenül ért egyet mindenben a párttal.

A kérdőívet ide kattintva tudja kitölteni


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük