A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Szocialista Párt úgy véli, nagyobb a katasztrófa, mint ahogyan arról a kormányszervek próbálják elterelni a figyelmet.

Idén sem úgy indult a tanévkezdés, ahogyan annak lennie kellene. Külön érdekesség volt mindaz, hogy bár mindenki számára nyílvánvaló, hogy súlyos pedagógushiánnyal indul az idei tanév, a KLIKK mindent megtett ennek tagadása érdekében, ám véletlenül mégis elismerték, hogy hatalmas a probléma.

Véletlenül mindent beismert az állami szerv – azt hiszem nem lesznek boldogok a pártközpontban

Ez mind természetesen a jéghegy csúcsa. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy a kormányoldal végleg hadat üzent a tudásnak. Azzal hogy nem lesz különálló fizika, kémia, azzal, hogy teljes mértékben lezüllesztik a nyelvtanulást hadat üzentek a hazánk több évtizedes oktatási törekvéseinek.

A Szocialisták szerint katasztrofális állapotban van az oktatás. De hogy mennyire és milyen mértékben nos....

Tegnap délután jelentette be az MSZP, hogy a weboldalán elindít egy párbeszédet, ahol az emberek véleményét kérdezik meg az oktatással kapcsolatban - írja a HÍrHugó.

Bangóné Borbély Ildikó ma egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az MSZP szeretné megkérdezni az emberek véleményét arról, hogy az oktatás különböző kérdéseiben mi a véleményük ezért a párt elindítja az online konzultációját: a párbeszéd az oktatásról  címmel.

Az MSZP arra kér mindenkit, hogy mondja el a véleményét, még akkor is ha nem feltétlenül ért egyet mindenben a párttal.

A kérdőívet ide kattintva tudja kitölteni


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: