Az MSZP határozott lépésre szánta el magát, az elmúlt napok eseményei miatt


A kép illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Magyar Szocialista Párt úgy véli, nagyobb a katasztrófa, mint ahogyan arról a kormányszervek próbálják elterelni a figyelmet.

Idén sem úgy indult a tanévkezdés, ahogyan annak lennie kellene. Külön érdekesség volt mindaz, hogy bár mindenki számára nyílvánvaló, hogy súlyos pedagógushiánnyal indul az idei tanév, a KLIKK mindent megtett ennek tagadása érdekében, ám véletlenül mégis elismerték, hogy hatalmas a probléma.

Véletlenül mindent beismert az állami szerv – azt hiszem nem lesznek boldogok a pártközpontban

Ez mind természetesen a jéghegy csúcsa. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy a kormányoldal végleg hadat üzent a tudásnak. Azzal hogy nem lesz különálló fizika, kémia, azzal, hogy teljes mértékben lezüllesztik a nyelvtanulást hadat üzentek a hazánk több évtizedes oktatási törekvéseinek.

A Szocialisták szerint katasztrofális állapotban van az oktatás. De hogy mennyire és milyen mértékben nos….

Tegnap délután jelentette be az MSZP, hogy a weboldalán elindít egy párbeszédet, ahol az emberek véleményét kérdezik meg az oktatással kapcsolatban – írja a HÍrHugó.Bangóné Borbély Ildikó ma egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az MSZP szeretné megkérdezni az emberek véleményét arról, hogy az oktatás különböző kérdéseiben mi a véleményük ezért a párt elindítja az online konzultációját: a párbeszéd az oktatásról  címmel.

Az MSZP arra kér mindenkit, hogy mondja el a véleményét, még akkor is ha nem feltétlenül ért egyet mindenben a párttal.

A kérdőívet ide kattintva tudja kitölteni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük