Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hát igen, ez kényes lesz!

Márhogy nagyon nehéz eldöntetni hogy a vicc kieszelői vajon még a jó ízlés határain belül vannak, vagy átléptek egy határt. Nem is mi akarjuk eldönteni. Facebookon várjuk olvasóink válaszát erre a kérdésre.

Egy divatos egyre inkább terjedő rémalakkal ijesztgetik a gyerekeket az interenten. Ez a horrorlény, akinek hatására már öngyilkosságot is követett el egy külföldi kislány a MoMo névre hallgat. A japán horrorszoborról mintázott internetes kamuprofil mindenféle rémisztő és ijesztően fenyegető dolgokat küld az óvatlan felhasználóknak faccebookon.

A témáról bővebben itt olvashat:

Nem tréfa: Halálos veszély terjed a magyar interneten – többeket már öngyilkosságba hajszoltak

Nos erről a horroralakról, illetve az eredeti japán szoborról készült fényképek már keresztűl-kasul bejárták az internetet. A rémalak így néz ki:

Erről az alakról mintázták meg Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, ami az ellenzéki interneten éppen olyan fénysebességgel terjed, mint az eredeti horroralak:

Az internetes zaklatás nem vicc. Viszont értjük a készítő szándékát. Orbán is éppennyire rémíti a magyar lakosságot, mint az internetezőket a horrorlény. Kérdés mennyire ízléses a vicc?

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: