Könnyeket csalt a szemünkbe: A legendás tévés elárulta legkedvesebb gyerekkori emlékét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vitray Tamást oly sokféleképpen lehetne bemutatni. Sportriporter, újságíró a magyar televíziózás meghatározó személyisége. Mégis többet mond minden titulusnál az, hogy “a Vitray”.

A most 85 éves legenda a Nők lapjának nyilatkozva emlékezett vissza legszebb gyermekkori emlékére.

Öt-hatéves korában Vitray Tamás egy napon a Margitszigeten sétált a nagyapjával, amikor a férfi megkérdezte tőle, mi akar lenni, ha nagy lesz.

– Gondolkoztam, aztán kivágtam: Azt hiszem, nagyapa, aki sétál az unokájával a Szigeten – mondta a Nők Lapjának Vitray, aki már nem is emlékezett a megható pillanatra.

– Mindezt tőle tudom, én nem emlékeztem rá, de ő annyiszor elmondta, hogy nem felejtettem el. És mindannyiszor tele lett a szeme könnyel. Sem addig, sem azután, soha nem láttam rajta semmi jelét a meghatottságnak – mondta el a lapnak a legenda.

Jó egészséget kívánunk mindannyiunk Vitray Tamásának.

Szívszorító dolgokról beszél Vitray Tamás – egyikünk sem hitte, hogy ez megtörténhet
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük