Könnyeket csalt a szemünkbe: A legendás tévés elárulta legkedvesebb gyerekkori emlékét


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Vitray Tamást oly sokféleképpen lehetne bemutatni. Sportriporter, újságíró a magyar televíziózás meghatározó személyisége. Mégis többet mond minden titulusnál az, hogy “a Vitray”.

A most 85 éves legenda a Nők lapjának nyilatkozva emlékezett vissza legszebb gyermekkori emlékére.Öt-hatéves korában Vitray Tamás egy napon a Margitszigeten sétált a nagyapjával, amikor a férfi megkérdezte tőle, mi akar lenni, ha nagy lesz.

– Gondolkoztam, aztán kivágtam: Azt hiszem, nagyapa, aki sétál az unokájával a Szigeten – mondta a Nők Lapjának Vitray, aki már nem is emlékezett a megható pillanatra.

– Mindezt tőle tudom, én nem emlékeztem rá, de ő annyiszor elmondta, hogy nem felejtettem el. És mindannyiszor tele lett a szeme könnyel. Sem addig, sem azután, soha nem láttam rajta semmi jelét a meghatottságnak – mondta el a lapnak a legenda.

Jó egészséget kívánunk mindannyiunk Vitray Tamásának.

Szívszorító dolgokról beszél Vitray Tamás – egyikünk sem hitte, hogy ez megtörténhet

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük