Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sosem hittük, hogy egy ilyen országban fogunk élni.

Magyarország rendszerváltás óta megtörtént történelmének legsötétebb óráiban sem gondoltuk, hogy valaha ilyen országban fogunk élni.

Mert voltak álmaink és voltak céljaink. Nemes eszmékben hittünk, azt hittük, ha népünk visszakapja az önrendelkezését, ha nem az orosz érdekszféra részei leszünk, ha mi szabhatjuk a saját sorsunkat, akkor egy normális, gyarapodó országot tehetünk össze.

Picit azt képzeltük, mindannyian élhetünk egy „szomszédok-féle” idillikus világban. De sosem, legrosszabb pillanatainkban sem gondoltuk, hogy szeretett hazánkból egy ennyire vacak hely lesz.

Ma reggel olvastam egy interjút Vitray Tamással, számomra a valaha született legnagyobb televíziós személyiségével. Nem szerettem volna politikával foglalkozni a reggeli kakaós csigám előtt, inkább valamilyen kellemes interjút akartam olvasni, valami olyan kedvességet, ami mosolyt csal az arcomra.

Ekkor láttam meg a szalagcímet mely szerint 85 éves lesz Vitray Tamás. Mondom nagyszerű, szívesen olvasnám a tv-s legenda egy kis nosztalgikus visszaemlékezését. Hála a jó istennek Tamás jó egészségnek is örvend. Hogyan készülhet a nagy 85-re?

A Bors.hu hozta a cikket és már az első mondat szíven ütött:

November elején lesz 85 éves a Kossuth-díjas televíziós újságíró, riporter. Vitray Tamást a királyi tévében nem köszöntik fel, de ezt nem is várja el.

Miféle világ ez? Kik azok a sötét lelkű ostobák, akik ennyire nem képesek. Ez a Fidesz lelke? Ennyit tud a hatalom? Ennyire pofátlan és kicsinyes a NER?

  • Meghívták az MTVA-ba, hogy felköszöntsék?
  • Nem, de nem is várom el.
  • De nem esne jól?
  • Nincs kapcsolatom velük, évek óta nem voltam a székházukban sem.

A teljes interjút itt olvashatja el…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: