SZAVAZÁS A CIKKBEN: Ön szerint Simicska Lajos ledobja az atombombáját?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ma többször is foglalkoztunk azzal a döbbenetes kijelentéssel, mely bombaként robbant a magyar sajtóban:

A minden érdekeltségétől megváló Simicska Lajosnak van még egy utolsó húzása: videóra vett egy hosszú monológot, amin közös ügyeikről beszél Orbán Viktorral – írja a Népszava Simicska egyik munkatársára hivatkozva.

“Lajos arról is gondoskodott, hogy ebből többen részleteket lássanak, így a másik oldalon is tisztában lehetnek vele, mivel járna, ha ez kikerülne”

– mondta névtelenséget kérő munkatársa.

Ha bővebben is érdekli a történet, ide kattintva elolvashatja. 

Egy szó mint száz, úgy néz ki a minden gazdasági és médiaérdekeltségétől megváló üzletember nem hagyja mégsem annyiban a dolgot és igen is tartogatott egy atombombát, melyet kész ledobni a Fidesz-kormányzatra. Kérdés az, csak jobb árat akar kiharcolni a Fidesz-közeli gazdasági holdudvartól a Simicska-birodalom eladásáért, vagy valóban élesítette a bombákat, melyeket kész ledobni a mai kormányhatalomra?

Ön mit gondol?

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Ön szerint Simicska Lajos ledobja az atombombáját?View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Erről szólhat a titokzatos Simicska-videó! – ez pecsételheti meg Orbán Viktor sorsát?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük