SZAVAZÁS A CIKKBEN: Ön szerint Simicska Lajos ledobja az atombombáját?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ma többször is foglalkoztunk azzal a döbbenetes kijelentéssel, mely bombaként robbant a magyar sajtóban:

A minden érdekeltségétől megváló Simicska Lajosnak van még egy utolsó húzása: videóra vett egy hosszú monológot, amin közös ügyeikről beszél Orbán Viktorral – írja a Népszava Simicska egyik munkatársára hivatkozva.“Lajos arról is gondoskodott, hogy ebből többen részleteket lássanak, így a másik oldalon is tisztában lehetnek vele, mivel járna, ha ez kikerülne”

– mondta névtelenséget kérő munkatársa.

Ha bővebben is érdekli a történet, ide kattintva elolvashatja. 

Egy szó mint száz, úgy néz ki a minden gazdasági és médiaérdekeltségétől megváló üzletember nem hagyja mégsem annyiban a dolgot és igen is tartogatott egy atombombát, melyet kész ledobni a Fidesz-kormányzatra. Kérdés az, csak jobb árat akar kiharcolni a Fidesz-közeli gazdasági holdudvartól a Simicska-birodalom eladásáért, vagy valóban élesítette a bombákat, melyeket kész ledobni a mai kormányhatalomra?

Ön mit gondol?
Ön szerint Simicska Lajos ledobja az atombombáját?


View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Erről szólhat a titokzatos Simicska-videó! – ez pecsételheti meg Orbán Viktor sorsát?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük