Nem akárki támogatását tudhatja magáénak Győri Péter, az időközi polgármester választás közös ellenzéki jelöltje


Győri Péter - a józsefvárosi időközi polgármesterválasztás közös ellenzéki jelöltje
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Bizony, nem akárki állt be Győri Péter mögé. Erre igenis büszkének kell lenni.

 

Dübörög a kampány Józsefvárosban. A Fidesz válogatottan aljas módszerekkel állt bele a kampányba, erről írtunk már.

Persze azóta már vezető hírré vált az is, hogy elkezdődtek Józsefvárosban a szavazatvásárlások is, ami várható volt. Tapasztaltuk már sokszor, feljelentés is történt sokszor. Győri Péter polgármester jelölt is tett feljelentést ez ügyben.

Mindezek ellenére, vagy éppen mindezek miatt az ellenzék teljes erőbedobással kampányol az utolsó napokban is a VIII. kerületben.

Nem más mint a Párbeszéd Magyarországért elnöke, Zugló polgármestere, Karácsony Gergely is Győri Pétert támogatja, s több ízben is buzdítja Józsefváros lakóit, hogy jó döntést hozzanak, azaz válasszák holnap Győri Pétert, egy élhetőbb Józsefvárosért.Karácsony többek között azt mondja: “Ha 8. kerületi lennék, most vasárnap egész biztosan elmennék és Győri Péterre szavaznék!”

Karácsony Gergely is Győri Péternek kampányol

Reméljük a VIII. kerületi lakosok minél nagyobb számban járulnak holnap az urnákhoz.

Forrás: Facebook / BalraMagyar

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük