Nem akárki támogatását tudhatja magáénak Győri Péter, az időközi polgármester választás közös ellenzéki jelöltje


Győri Péter - a józsefvárosi időközi polgármesterválasztás közös ellenzéki jelöltje
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bizony, nem akárki állt be Győri Péter mögé. Erre igenis büszkének kell lenni.

 

Dübörög a kampány Józsefvárosban. A Fidesz válogatottan aljas módszerekkel állt bele a kampányba, erről írtunk már.Persze azóta már vezető hírré vált az is, hogy elkezdődtek Józsefvárosban a szavazatvásárlások is, ami várható volt. Tapasztaltuk már sokszor, feljelentés is történt sokszor. Győri Péter polgármester jelölt is tett feljelentést ez ügyben.

Mindezek ellenére, vagy éppen mindezek miatt az ellenzék teljes erőbedobással kampányol az utolsó napokban is a VIII. kerületben.

Nem más mint a Párbeszéd Magyarországért elnöke, Zugló polgármestere, Karácsony Gergely is Győri Pétert támogatja, s több ízben is buzdítja Józsefváros lakóit, hogy jó döntést hozzanak, azaz válasszák holnap Győri Pétert, egy élhetőbb Józsefvárosért.

Karácsony többek között azt mondja: “Ha 8. kerületi lennék, most vasárnap egész biztosan elmennék és Győri Péterre szavaznék!”
Karácsony Gergely is Győri Péternek kampányol

Reméljük a VIII. kerületi lakosok minél nagyobb számban járulnak holnap az urnákhoz.

Forrás: Facebook / BalraMagyar


 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük