Az MSZP politikusa egy parádés fényképpel tette nevetségessé Orbánt – ezen te is röhögni fogsz!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Vagy sírni, végső soros soron sírva vigad a magyar.

Az a helyzet, hogy a pártfegyelmet, hatalomtechnikát lehet tanulni és szó mi szó Orbán minden praktikát megtanult. Kultúrát és illemet már nem ilyen egyszerű. Ma már beszámoltunk róla, hogy milyen is az amikor a mi Karton Castrónkat kiengedjük Nyugat-Európába…Hogy az istenbe’ lehet ekkora bunkó a miniszterelnökünk – ezen a képen te is dobsz egy hátast

De az, hogy ezt még tudja tetézni, mi sem gondoltuk volna. A NER aranysisakos főharcosa úgy néz ki nincs a helyzet magaslatán, amikor csak szimplán emberként kell megjelenni valahol.

Erre a sok derültséget okozó fényképre csapott le Horváth Csaba az MSZP budapesti frakcióvezetője az alábbi megfejtéssel és fotóval:

A magyar miniszterelnök öltözködése összhangban van Magyarország helyezetével a többi visegrádi országhoz és Ausztriához képest. Ez a nadrág….. 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük