Az MSZP politikusa egy parádés fényképpel tette nevetségessé Orbánt – ezen te is röhögni fogsz!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vagy sírni, végső soros soron sírva vigad a magyar.

Az a helyzet, hogy a pártfegyelmet, hatalomtechnikát lehet tanulni és szó mi szó Orbán minden praktikát megtanult. Kultúrát és illemet már nem ilyen egyszerű. Ma már beszámoltunk róla, hogy milyen is az amikor a mi Karton Castrónkat kiengedjük Nyugat-Európába…

Hogy az istenbe’ lehet ekkora bunkó a miniszterelnökünk – ezen a képen te is dobsz egy hátast

De az, hogy ezt még tudja tetézni, mi sem gondoltuk volna. A NER aranysisakos főharcosa úgy néz ki nincs a helyzet magaslatán, amikor csak szimplán emberként kell megjelenni valahol.

Erre a sok derültséget okozó fényképre csapott le Horváth Csaba az MSZP budapesti frakcióvezetője az alábbi megfejtéssel és fotóval:

A magyar miniszterelnök öltözködése összhangban van Magyarország helyezetével a többi visegrádi országhoz és Ausztriához képest. Ez a nadrág….. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük