A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Figyelem erős szókimondó írás fog megjelenni néhol trágár nyelvezettel, így kérem aki az effajta frontális véleménymegmondásra érzékeny, ne olvassa tovább a cikket.

Vulgáris, de indokolt. Az a helyzet, hogy az az ember akit a legnagyobb közjogi hatalommal ruháztunk fel, az az ember aki minket reprezentál itthon és nemzetközileg, egy büdös nagy türhő bunkó!


Kövess minket facebookon is


Viktor vitézünk kilovagol a nemzetközi sztyeppére, hogy Brüsszellel, meg a jó ég tudja kivel hadakozzon, csak hát maradt, ami maradt…

A kapanyél jó hogy nem lóg ki a szájából nagy hadakozásában, de talán jobb megoldás lenne, mint így hogy kisüvít a száján az a sok okosság, amelyeket elmond.

Nos az van, hogy Magyarország miniszterelnöke csak úgy zsebrebaszott kézzel üdvözli az Oszták kancellárt:

Európa megmentője, a Kárpát-medence géniusza tegnap fogadta az osztrák kancellárt is, jól megfigyelhető a klasszikus felcsúti diplomáciai póz, zsebre dugott kéz enyhén hátrarogyasztott farral. Mindenesetre lenyűgöző!

Én szégyenlem magam, Orbán helyett!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here