Márki-Zay Péter - Fotó: MZP Facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lázár közeledése Márki-Zayhoz olyan, mint a sunyi rókáé a hollóhoz a mesében?

 

Mind emlékszünk, hogy Lázár János a napokban megosztott egy élő videót, amiben a városházi csörtéjéről dicsekedett…

Ezt meg is írtuk: „A barátomért mindig ki fogok állni, mert nálunk itt a Fideszben: egy mindenkiért, mindenki egyért”

Dr. Márki-Zay Péter nem késlekedett sokat, hogy reflektáljon Lázár videójára:

 

“LÁZÁR JÁNOS ÉS A LOPÁS VÁDJA

“Méltánytalannak gondolom, ha lopással vádolják meg Fekete Ferencet vagy lopással vádolnak meg engem” – jelentette ki tegnap Lázár János úr.

Én viszont azt tartom méltánytalannak, ha valaki egy ilyen rágalmat semmivel nem tud alátámasztani (ld. még Lázár úr elhíresült “halálgyáras” kijelentését).

Véletlen egybeesés lehet, hogy ugyanez az ember nemrégiben kijelentette, hogy neki nincsenek százmilliói, amivel bevásárolhatná magát a batidai kastély(á)ba – aztán mégis lettek neki. Azt is méltánytalannak tartom, hogy egy ilyen ember képes volt a közmunkásokat vádolni lopással…” – írta meg Márki-Zay a Facebook oldalán.

 

Arról, hogy mi a méltánytalan, mondjuk a közmunkásokat is meg lehetne kérdezni. Erre nem gondol Lázár?

Arról nem is szólva, hogy lehet, hogy méltánytalan de igaznak tűnik…  Nem ők mondták hogy vége a politikai korrektségnek nevén kell nevezni a dolgokat? Hát Márki-Zay megtette és ez most fáj Lázárnak?

Az is méltánytalannak tűnik a vásárhelyi lakossággal szemben, hogy nem termelő munkával, politikusok néhány év alatt több milliárdos vagyont tudnak felhalmozni, míg a lakosság nagy része, még az is, aki értéket állít elő, jelentősen szegényedik. Ez a méltánytalan tisztelt képviselő úr. Nemde?

Csak óvatosan Polgármester úr!  Ez olyan eset, mint amikor a parasztember megmenti a sérült kígyót, haza viszi, meggyógyítja, s a kígyó megmarja. A parasztember megkérdezi a kígyót, hogy ezt miért tette? Hazavitte, meggyógyította, és ő most megmarta. Erre az volt a kígyó válasza, hogy köszöni is szépen, de ettől ő még kígyó maradt.

Forrás: Dr. Márki-Zay Péter oldala / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: