Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hitelesebb lett volna ha azt mondja, hogy azért áll ki a barátjáért mert igaza van…

 

Élőben jelentkezett be Hódmezővásárhely képviselő-testületének üléséről Lázár János.

Mint mondta, az ülésen volt egy kis csetepaté, de élvezte, mert már kezdett kicsit berozsdásodni, ezért „muszáj néha fellépni ilyen vitákban”.

Az országgyűlési képviselő méltánytalannak tartotta, hogy Fekete Ferenc „barátját”, akivel 18 éven keresztül próbáltak a vásárhelyi sportegyesületeknek segíteni méltatlan támadások érték, és lemondott tisztségéről – mondta a videóban a képviselő. Lázár ezt helytelen dolognak tartja, úgy véli, aki a sportért akar tevékenykedni, azt támogatni és nem támadni kell.

Márki-Zay Péter Feketét és Lázárt is a TAO pénzekkel való visszaélésekkel vádolta meg, ami a képviselő szerint hazugság.

„A barátomért mindig ki fogok állni, mert nálunk itt a Fideszben: egy mindenkiért, mindenki egyért” – zárta a videót Lázár.

 

Igen sajnálatos, hogy nem hangzik el Lázártól, hogy Fekete úr márciusban ígérte meg a TAO pénzek felhasználásának teljes nyilvánosságát, és még most sem nyilvános, inkább elmenekült lemondással a felelősség elől.

Amennyiben a polgármester úrnak bizonyítékai vannak a TAO pénzek tisztességtelen felhasználását illetően, akkor a jognak kell dönteni, és ennek megvan hivatalos útja. Ezt nem csetepaté döntheti el, és nem Lázár Jánoshoz fűződő évtizedes barátság függvénye…

Nagyon hangzatos, hogy a Fideszben mindenki egyért és egy mindenkiért… A kérdés az vajon miben?

Forrás: ATV / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: