Az MSZP kiáll a végtag nélküli kisfiú mellett – tököset lépnek a szocialisták


Forrás borsonline.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy elfogadhatatlannak tartjuk mindazt, ami Pesterzsébeten történik és elmondtuk, hogy a kialakult helyzetért ugyan nem az MSZP a felelős, azonban az MSZP erkölcsi felelőssége, hogy megakadályozza mindazt ami történni készül, mely szerint utcára tesznek egy családot, akik egy beteg magatehetetlen kisfiút nevelnek.

Aki lemaradt volna a hírről itt elolvashatja az előzményeket.

Lendvai: “Ha ezt megtették az MSZP-sek, akkor elsüllyedek a szégyentől” – nem maradhat rajtunk a szégyen!

Ma az MSZP pesterzsébeti frakciója kijelentette: Az MSZP pesterzsébeti képviselői ott lesznek a szerdai rendkívüli önkormányzati ülésen, és szavazatukkal támogatják a Lakatos család lakhatásának meghosszabbítását.

Ennek értelmében tehát úgy néz ki, hogy megakadályozható, hogy a család az utcára kerüljön, ugyanis Pesterzsébet ellenzéki többségű kerület. Ha nem csak az MSZP de más pártok képviselői is csatlakoznak ehhez, a család megtarthatja az otthonát.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük