Az MSZP kiáll a végtag nélküli kisfiú mellett – tököset lépnek a szocialisták


Forrás borsonline.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy elfogadhatatlannak tartjuk mindazt, ami Pesterzsébeten történik és elmondtuk, hogy a kialakult helyzetért ugyan nem az MSZP a felelős, azonban az MSZP erkölcsi felelőssége, hogy megakadályozza mindazt ami történni készül, mely szerint utcára tesznek egy családot, akik egy beteg magatehetetlen kisfiút nevelnek.

Aki lemaradt volna a hírről itt elolvashatja az előzményeket.

Lendvai: “Ha ezt megtették az MSZP-sek, akkor elsüllyedek a szégyentől” – nem maradhat rajtunk a szégyen!Ma az MSZP pesterzsébeti frakciója kijelentette: Az MSZP pesterzsébeti képviselői ott lesznek a szerdai rendkívüli önkormányzati ülésen, és szavazatukkal támogatják a Lakatos család lakhatásának meghosszabbítását.

Ennek értelmében tehát úgy néz ki, hogy megakadályozható, hogy a család az utcára kerüljön, ugyanis Pesterzsébet ellenzéki többségű kerület. Ha nem csak az MSZP de más pártok képviselői is csatlakoznak ehhez, a család megtarthatja az otthonát.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük