“Mint a kutyaszaros zacskó” – kőkemény kritikát kapott Orbán főembere


Fotó: Európai Baloldal - Táncsics Alapszervezet által április 6-ára szervezet tüntetése
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem csoda, hogy forrnak az indulatok. Orbán Viktor legfőbb bizalmasa ugyanis nem gyengén megkeverte azt a bizonyost.

Gondolom meg sem lepődünk azon, hogy az országgyűlés egyik – vagyonbevallása alapján – leggazdagabb képviselője, Orbán Viktor ügyvédje terjesztette be azt az embertelen javaslatot, mely arról szól, hogy törvényileg tiltott tevékenység legyen életvitelszerűen közterületeken tartózkodni.

Nem, nem arról van szó, hogy jobb lesz a szociális ellátás, nem nem arról van szó, hogy a hajléktalanoknak lakást adna a kormány, de még csak bérlakás építésről sincs szó – csak arról, hogy ha egy hajléktalant meglát a rendőr,akkor bizony büntethesse is meg a nyomorultat.

Nem, nem törvényt hoznak erről, hanem egyenesen az alkotmányba- bocsánat – alaptörvénybe fogják belefoglalni ezt a förmedvényt. Abba. Abba a gránit szilárdságúba. Abba.

Nos nem az a furcsa ebben, hogy ez a szociális géniusz Orbán ügyvédje, nem is az, hogy az egyik – bevallása alapján – legvagyonosabb képviselő terjeszti ezt be, hanem az, ahogyan nyerni akart a kampányba.

Bajkai István a VII. kerületben indult a választáson, a kampányban a nevével matricázott tojást osztott (állítása szerint a sajátját), majd tejet is vitt a választóknak, vagyis a legszegényebbeket akarta kilóra megvásárolni – erről a drámai bejegyzést tettünk közzé, a magyar politika legszomorúbb bejegyzését (kattintson).De tej, meg tojás mellett Bajkai kutyapiszok zacskókat is osztogatott a kampányba. Voltaképpen mindegy is volt, hogy mit, csak osztogasson, mert az jól áll egy politikusnak. Talán nem véletlen, hogy a DK-s Oláh Lajos úgy laposra verte a választásokon, ahogyan azt kell.

Viszont a kutyapiszok zacskóra emlékezve egy kommentelő megjegyezte:

Mint a kutyaszaros zacskó, annyit érsz te is meg a javaslatod is. Ha ne mondjam mire gondolok most veled kapcsolatban….

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük