Fotó: Európai Baloldal - Táncsics Alapszervezet által április 6-ára szervezet tüntetése
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem csoda, hogy forrnak az indulatok. Orbán Viktor legfőbb bizalmasa ugyanis nem gyengén megkeverte azt a bizonyost.

Gondolom meg sem lepődünk azon, hogy az országgyűlés egyik – vagyonbevallása alapján – leggazdagabb képviselője, Orbán Viktor ügyvédje terjesztette be azt az embertelen javaslatot, mely arról szól, hogy törvényileg tiltott tevékenység legyen életvitelszerűen közterületeken tartózkodni.

Nem, nem arról van szó, hogy jobb lesz a szociális ellátás, nem nem arról van szó, hogy a hajléktalanoknak lakást adna a kormány, de még csak bérlakás építésről sincs szó – csak arról, hogy ha egy hajléktalant meglát a rendőr,akkor bizony büntethesse is meg a nyomorultat.

Nem, nem törvényt hoznak erről, hanem egyenesen az alkotmányba- bocsánat – alaptörvénybe fogják belefoglalni ezt a förmedvényt. Abba. Abba a gránit szilárdságúba. Abba.

Nos nem az a furcsa ebben, hogy ez a szociális géniusz Orbán ügyvédje, nem is az, hogy az egyik – bevallása alapján – legvagyonosabb képviselő terjeszti ezt be, hanem az, ahogyan nyerni akart a kampányba.

Bajkai István a VII. kerületben indult a választáson, a kampányban a nevével matricázott tojást osztott (állítása szerint a sajátját), majd tejet is vitt a választóknak, vagyis a legszegényebbeket akarta kilóra megvásárolni – erről a drámai bejegyzést tettünk közzé, a magyar politika legszomorúbb bejegyzését (kattintson).

De tej, meg tojás mellett Bajkai kutyapiszok zacskókat is osztogatott a kampányba. Voltaképpen mindegy is volt, hogy mit, csak osztogasson, mert az jól áll egy politikusnak. Talán nem véletlen, hogy a DK-s Oláh Lajos úgy laposra verte a választásokon, ahogyan azt kell.

Viszont a kutyapiszok zacskóra emlékezve egy kommentelő megjegyezte:

Mint a kutyaszaros zacskó, annyit érsz te is meg a javaslatod is. Ha ne mondjam mire gondolok most veled kapcsolatban….

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: