Zokogott az idős asszony amiatt, amire a Fidesz kényszerítette – vigyázat megrázó sorok következnek!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Sokat törtem a fejem azon, hogy az alábbi történetet megosszam-e a kedves olvasókkal, azonban arra jutottam, hogy ha valami na ez az igazi botrány az országban és mennyire nem is értjük mi zajlik itt a felszín alatt.

Egy múltheti hírről van szó és arról, ami azon a rendezvényen történt. Korábban mi is beszámoltunk arról az eseményről, amelyen szinte a teljes magyar internet röhögött, pedig ezután a történet után sírni kellett volna.Tejet osztott a VII. kerületi Fidesz apostola Bajkai István. Lakcímkártya ellenében lehetett 2 liter tejet kapni. Ez volt az a rendezvény, amit a Kétfarkú Kutyák is széttrollkodtak.

Nem akarom bántani a kutyákat, de látszik mennyire nem értik mi történik itt. Én is kint voltam a rendezvényen, hogy tudósítsak róla, de végül lepasszoltam a gorillajelmezbe öltözött kutyapárti akciót egy kollegának, mert nem bírtam írni.

Ugyanis ezen a rendezvényen egy idős nénivel beszélgettem. Ez a 68 éves hölgy mesélte Nekem, hogy napokig gondolkozott lejöjjön-e.

Most meg azon gondolkozik félórája hogy beálljon-e a tejért… mert megiscsak két liter, amire nagy szüksége volna. Tudja – mondta – hogy 500 forint de szörnyen kicsi a nyugdíja, amint kifizette a számlákat és megvette a gyógyszereket szinte semmire nem marad.

Ezt a két liter tejet meg mégis el lehet fogyasztani reggelire melegen egy zsemlével két három napig. Az is nagyon nagy segítség neki. De szégyenkezik beállni a sorba, mert, ugyan ledolgozott tisztességgel egy teljes életet….
Kéne a tej, lenne más helye annak a párszáz forintnak, de nem akar a Bajkaira és a Fideszre szavazni és úgy önmagában mennyire tisztességtelen lenne kérni, úgy hogy nem szimpatizál a Fidesszel.

A néni szemében könnyek és ezek után már az én szememben is.


Mondtam a néninek, hogy tessék csak elfogadni a tejet, sőt mivel én is hetedik kerületi vagyok az én adagomat is megkapta a néni.

Ide juttatott minket ez az aljas kormány, azt hirdetik, hogy minden jó és csodás a gazdaság, na meg hatalmas  a jólét és közben ez zajlik a felszín alatt. Persze vicces a gorillajelmezes pártaktivista, de egy ilyen emberi dráma közepette talán nem ez volt az év ötlete… persze nem tudhatták mit cselekednek.

Ma a nyomor az úr.

Na ezek azok az emberi történetek amiket meg kellene osztani facebookon a politikusok öntömjénezése helyett!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük