Zokogott az idős asszony amiatt, amire a Fidesz kényszerítette – vigyázat megrázó sorok következnek!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sokat törtem a fejem azon, hogy az alábbi történetet megosszam-e a kedves olvasókkal, azonban arra jutottam, hogy ha valami na ez az igazi botrány az országban és mennyire nem is értjük mi zajlik itt a felszín alatt.

Egy múltheti hírről van szó és arról, ami azon a rendezvényen történt. Korábban mi is beszámoltunk arról az eseményről, amelyen szinte a teljes magyar internet röhögött, pedig ezután a történet után sírni kellett volna.

Tejet osztott a VII. kerületi Fidesz apostola Bajkai István. Lakcímkártya ellenében lehetett 2 liter tejet kapni. Ez volt az a rendezvény, amit a Kétfarkú Kutyák is széttrollkodtak.

Nem akarom bántani a kutyákat, de látszik mennyire nem értik mi történik itt. Én is kint voltam a rendezvényen, hogy tudósítsak róla, de végül lepasszoltam a gorillajelmezbe öltözött kutyapárti akciót egy kollegának, mert nem bírtam írni.

Ugyanis ezen a rendezvényen egy idős nénivel beszélgettem. Ez a 68 éves hölgy mesélte Nekem, hogy napokig gondolkozott lejöjjön-e.

Most meg azon gondolkozik félórája hogy beálljon-e a tejért… mert megiscsak két liter, amire nagy szüksége volna. Tudja – mondta – hogy 500 forint de szörnyen kicsi a nyugdíja, amint kifizette a számlákat és megvette a gyógyszereket szinte semmire nem marad.Ezt a két liter tejet meg mégis el lehet fogyasztani reggelire melegen egy zsemlével két három napig. Az is nagyon nagy segítség neki. De szégyenkezik beállni a sorba, mert, ugyan ledolgozott tisztességgel egy teljes életet….

Kéne a tej, lenne más helye annak a párszáz forintnak, de nem akar a Bajkaira és a Fideszre szavazni és úgy önmagában mennyire tisztességtelen lenne kérni, úgy hogy nem szimpatizál a Fidesszel.

A néni szemében könnyek és ezek után már az én szememben is.

Mondtam a néninek, hogy tessék csak elfogadni a tejet, sőt mivel én is hetedik kerületi vagyok az én adagomat is megkapta a néni.

Ide juttatott minket ez az aljas kormány, azt hirdetik, hogy minden jó és csodás a gazdaság, na meg hatalmas  a jólét és közben ez zajlik a felszín alatt. Persze vicces a gorillajelmezes pártaktivista, de egy ilyen emberi dráma közepette talán nem ez volt az év ötlete… persze nem tudhatták mit cselekednek.

Ma a nyomor az úr.

Na ezek azok az emberi történetek amiket meg kellene osztani facebookon a politikusok öntömjénezése helyett!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük