Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korábban beszámoltunk arról, hogy a felszín alatt igenis komoly konfliktusok húzódhatnak a politikai jobboldalon.

Nem csupán a Fideszen belül, hanem a kulturális jobboldalon is dúl a harc. Aki néz jobboldali háttérelemző műsorokat már láthatja ennek a harcnak a jeleit. Nagyon úgy néz ki, hogy az a konfliktus amit a sajtóban is rebesgettek, mely szerint vannak jobboldaliak és vannak “orbánisták” komolyabb feszültségeket kelt, mint ahogyan a monolit jobboldali tömb azt kifelé mutatja és ahogyan azt szeretnék a Fideszen belül.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy komoly ellentét lehet Orbán Viktor és Lázár János között. Erre engedett következtetni mindaz, amely Lázár leváltása körül kibontakozott. Erről bővebben itt olvashat.

Most minden bizonnyal komolyabb szándékok vezetik Lázár Jánost, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy nyilvánosan is bejelentkezett miniszterelnöknek. Mint ahogy korábban, most is a nyilvánosságon keresztül üzent, ahogyan erről beszámol az ATV:

Ultizni tanul a jövő reményében. Orbán Viktor korábban azt mondta, olyan utódot szeretne, aki tud ultizni.

„Péntek este ultizni tanítanak a jövő reményében J”

– ezzel a szöveggel posztolt videót Lázár János a hivatalos Facebook-oldalára, néhány nappal ezelőtt. Íme, a felvétel:

Orbán Viktor 2015 márciusában arról beszélt zárt körben a Bibó Szakkollégiumban, hogy még van egy-két jó éve, pár fekvőtámaszt még le tud nyomni, de sokat dolgozik az utód megtalálásán.

Nem árt, ha az illető tud ultizni

– mondta akkor a miniszterelnök.

A keddi Kormányinfón az Mfor.hu megkérdezte a Miniszterelnökség új vezetőjét, Gulyás Gergelyt, hogy tud-e ultizni, aki nemmel felelt, és hozzátette: nem is tervezi újabb kártyajáték szabályainak elsajátítását.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: