Miért támadták meg a választások napján az MSZP szervereit? Lehet összefüggés a választási anomáliákkal?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A hosszú bájtok éjszakája volt április 8.

Mindent mondhatunk, csak azt nem, hogy minden tisztán zajlott azon a bizonyos vasárnapon. Azt gondoltuk, hogy a választások után minden kérdésünkre választ kaphatunk, azonban azóta egyre csak gyűlnek a kérdések.

Úgy néz ki, hogy informatikai problémák léphettek fel a választást lebonyolító szervek informatikai rendszerei körül. Egyenlőre nem tisztázott, hogy csak a választási honlap állt le, vagy az egész választási rendszer a szavazás folyamán. A NVI egyenlőre csak a honlappal kapcsolatban nyilatkozta azt, hogy voltak fennakadások. A választási iroda vezetője Pálffy Ilona tagadta, hogy leállt volna a lebonyolító rendszer.

A választások alatt megtámadták az MSZP szervereit

Ahol nem csak az eredmények alakulását figyelte a párt, de azon a szerveren lehetett jelezni a pártnak, hogy választási visszaélés történik-e vagy sem.

Még vasárnap közleményben közölte az MSZP, hogy: az MSZP informatikai hálózatát vasárnap délután túlterheléses támadás érte, amellyel még a választás utolsó óráiban is megpróbálják megnehezíteni a Változás Szövetségének munkáját – közölte az MSZP–Párbeszéd pártszövetség.

Nem tudják, kik intézték a támadást, de az MSZP és a Párbeszéd elítél minden olyan tevékenységet, amely rosszindulatúan akarja befolyásolni a választás kimenetelét – tartalmazza közleményük.

„Eddig is sok bejelentést kaptunk a választás rendjét megsértő cselekményekről, ezért arra kérünk mindenkit, amennyiben a későbbiekben ilyen eseteket tapasztal, akkor azt az MSZP Facebook oldalán jelezze nekünk.” – szólították fel a szimpatizánsaikat, majd leszögezték: „Bármilyen aljas módszerrel próbálkozhatnak, de a változást nem állíthatják meg.”

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Külső beavatkozás a választási irodánál?

Az NVI honlapja szerint 18.30-kor 5365 ezer választópolgár volt már szavazni (tény adat), ehhez képest 19.00-kor kevesebb, 5283 ezer választópolgár volt szavazni (tény adat); az ugyanerre az időpontra vonatkozóan más időpontban készített képernyőmentések szerint 5011 ezer választópolgár volt szavazni (tény adat).(Hogy csökkenhetett 200 ezerrel a részt vevő állampolgárok száma?-szerk)


Mivel a névjegyzéki adatok nem sok kapcsolatot mutattak az NVI honlapján szereplő névjegyzéki adatokkal, azok között érdemi és jelentős eltérés mutatkozik. Mindez felvetette annak a gyanúját, hogy az NVI által működtetett informatikai rendszerbe külső beavatkozás történhetett. – állítják az MSZP szakértői, akik a párt weboldalán közölték bizonyítékaikat – teljesen erről itt olvashat.


Egész egyszerűen túl sok a véletlen a szavazás körül…. túl sok…

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük