Burány: Újraszámlálást! Valami nagyon nem volt rendben a választásokkal – volt ahol 10 szavazattal többet számolt a kormánypárti delegált


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem volt még ilyenre precedens soha Magyarországon!

A Fidesz kétharmada a listás szavazatoknak köszönhető – kezdte ma reggel a Szocialista politikus az ATV-ben – ami azt jelenti, hogy mivel rengeteg hiba volt a választások lebonyolítása során az informatikai rendszerrel, az a minimum, hogy kézzel újra kell számolni legalább a listás szavazatokat.Azokban a szavazókörökben, ahol volt szocialista delegált előfordult, hogy a Fideszes delegált akár 10 szavazattal is többet számolt a Fidesznek, de ezt helyben lehetett kezelni, azonban egy országos választás esetén ez nehezebb – nyilatkozott a politikus.

Egy ekkora választás esetében ilyen helyi ügyek előfordulnak, azonban ma is van legalább két olyan szavazókör ahol elképzelhetetlen eredmények születtek – erről itt és itt olvashat.

Soha ennyire rosszul megszervezett választás nem volt még az újkori demokratikus választásokon. Több olyan kérdés is felmerült a választási szervek munkájával kapcsolatosan, ami felvetheti a választási visszaélések lehetőségét.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük