A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
A Pécsi Stop egy nagyon érdekes történetről számolt be, mely minimum kérdéseket kell, hogy felvessen.

A portálon megjelent írás szerint: Rendkívül furcsának találta egy bajai férfi, hogy a szavazókörében SENKI nem szavazott az MSZP-P listára, miközben például ő is rájuk adta a voksát. A többi szavazókörben 80-100 szavazatot gyűjtöttek a választókerületben a szocialisták, itt 0-át.


Kövess minket facebookon is


Az anomáliára egy bajai férfi hívta fel a figyelmet. Hajdú Miklósra szavazott, az MSZP-Párbeszéd jelöltjére, aki a Bács-Kiskun megyei 6-os választókerületben 7311 szavazatot gyűjtött. Valamint az MSZP-Párbeszéd listájára is leadta a voksát.

Már csak ezért is roppant furcsának találta, amikor megnézte az általa is megtisztelt 9-es szavazókör eredményeit, ahol 0 szavazatot kapott az ominózus lista. Pedig hát legalább egynek, ugye, szerinte mindenképpen lennie kellett volna:

Statisztikailag is furcsa az eset, a szocialista jelölt majdnem 160 szavazatot gyűjtött be ebben a szavazókörben. A többi bajai szavazókörben leginkább 70-100 szavazat gyűlt össze az MSZP-P listájára, de a legergyább narancsvidéken sem volt 20-nál sokkal kevesebb. A pár ilyen szavazókörben a párt jelöltje sem kapott 30-nál sokkal többet, mindenhol tettenérhető nagyjából másfélszeres arány a jelölt és a lista között.

A szóban forgó szavazókörben 159 szavazatot kapott a jelölt.

A lista kereken 0-át.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Két kérdésünk van.

Hány körzetben és hány párttal történt hasonló statisztikai baleset?Vajon ki hiszi el, hogy ekkora véletlen tényleg előfordulhat?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here