Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vannak kellemes TV szereplések és vannak olyanok amikor a politikus nyilván a háta közepére sem kíván egy TV szereplést.

De mint ahogy Hiller István fogalmazott: a politikusnak nem csak a pozitív, de bizony a negatív híreket is kommentálniuk kell.

Nem lehet könnyű most szocialista politikusként kommentálni Botka László lemondását, azonban mintha az MSZP összeszedte volna magát az elmúlt két napban. Mindenki, sőt a sajtó egy része is arra számított, hogy dermedt csend és összeomlás várhat az MSZP-re, azonban úgy tűnik előjött az MSZP politikusaiból az a régi profizmus, ami miatt szeretjük az MSZP-t. Itt Molnár Gyula vagy Lendvai Ildikó megszólalásait is lehet említeni, vagy a tegnapi Hiller István ATV interjúját.

Mert tegyünk rendet a fejekben: Volt egy ember, aki hitt valamiben és az MSZP többséget adott hozzá. Ez az LMP szombati döntésével melyben kimondták, továbbra is külön úton indulnak, ez lehetetlenné tette Botka László további stratégiáját.

Ez mára a múlt, most azonban a jövő feladataira kell koncentrálni. Ezért hívta össze hétvégére Hiller az MSZP parlamentjét, és azt is világosan elmondta miről fog dönteni a párt:

“Nyugalmat akarok a pártomban! Békét akarok!”

Ez nem az jelenti, hogy nem lesznek viták, de elvárom, hogy amire jutunk ahhoz mindenki tartsa magát.

“Nem feltételeink lesznek, hanem javaslataink. “

A kormányváltást együttműködéssel még meg lehet csinálni. Legyen világos a demokratikus pártokkal mindenben meg akarunk egyezni amiben lehet. 

Egyenlőre meg tudunk állapodni a 106 egyéni körzetben. Én ugyan itt nem állnék meg, de ebben most nincs ellenszél a pártok között. A választók azt üzenik az MSZP-nek, ha normálisan politizáltok visszajövünk hozzátok.

A teljes interjút itt nézheti meg:

 

ATV

Az ATV az első magántelevízió hazánkban. A minőségi, színvonalas, magas értékrendű műsorok készítését és sugárzását célul kitűző kereskedelmi csatorna.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: