Egyre gyanúsabb ügyek a Momentum körül: csúnyán megüthetik a bokájukat a pénzekkel zsonglőrködő Fekekte-Győrék


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mi lett a Nolimpia kampány pénzeivel?

Valami nagyon nem kerek a Momentum körül. Nemrégiben alig pár tucat embernek megszervezték a Nyitás fesztivált Bodajkon. Bár a sztárfellépők sem tudták bevonzani a tömegeket a fesztivál összköltsége elérte a 23 millió forintot.

A Momentum saját bevallása szerint 11 millió forintot bevételezett a jegyeladásokból a fennmaradó 12 millió forintot pedig a párt tagdíjakból fizette, illetve a Nolimpia kampány maradványpénzeiből.

A kutya pedig éppen itt van elásva. Amikor egy szervezet valaki egy cél érdekében támogat, nos úgynevezett címkézett pénzt ad a szervezetnek, amely másra nem felhasználható.

A Momentum azon túl, hogy a Nolimpia kampányban a pénzeket mondjuk a legnépszerűbb ellenzéki párt az MSZP lejáratására használta, azon túl támogatóik pénzét (akik nem feltétlenül a Momentumot, hanem sokkal inkább az olimpiaellenes népszavazást támogatták) inkább a bodajki mulatozásukra használták fel.

Portálunk által megkérdezett pénzügyi szakértő szerint a Momentum emiatt csúnyán megütheti a bokáját. „Ügyészségi eljárás is indulhat akár a párt ellen, melynek  extrém esetben a párt feloszlatása is lehet, persze Magyarországon erre még nem nagyon volt példa.”Persze nem csak a pénzkezelési szabályokat sérthette meg a Momentum, de morálisan is kifogásolható a lépés. Ha valaki egy célt támogat anyagilag akkor ha a pénzét másra költik el, akkor joggal érezheti „meglopva” magát.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük