Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Momentum eljutott fennállásának mélypontjára. Fizetett hirdetésben manipulált videóval járatja le a legnagyobb ellenzéki pártot, az MSZP-t. A Momentum igen jó érzékkel lecsapott az olimpia ügyére, ám elszaladt vele a ló. Nem elég, hogy Gyurcsány Ferencet titulálták nemrégiben „világ bohócának”, de most a szocialista Szanyi Tiborról készítettek lejárató videót, amelyet fizetett hirdetésben osztanak körbe a facebookon. Persze az Ön pénzén.

A történet a szokásos módon indul, van egy mozgalom, amely bead egy népszavazási kezdeményezést. Fiatalok, szimpatikusak és kicsit kritikusak a mai pártokkal szemben. Ez rendben is van eddig. A Momentum amellett, hogy kritikus azonban a pártok segítségét kértek ügyének az olimpiáról szóló népszavazás sikeres kiírásához.

Itt jön a képbe Szanyi és az MSZP

Szanyi Tibort szókimondó stílusa miatt lehet szeretni, vagy utálni, de egy biztos: van támogatottsága. A XIII. kerület határán gyűjtögető Momentumos csapat beláthatja, nem árthat az ügynek a XIII. kerület fenegyerekének támogatása. Szanyi Tibor tehát miután az MSZP és valamennyi ellenzéki párt támogatásáról biztosította a Momentumot elballagott a Nyugati térre, hogy aláírja a MoMo kezdeményezését.

Az aktivistáktól átvett íveket melyeken meg akarta kezdeni a gyűjtést és a sajtó megjelent képviselőit támogatta, hogy Ő, mint Európa Parlamenti képviselő is támogatja a kezdeményezést és erre szólítja fel támogatóit.

Mi is ezzel a probléma?

Röviden semmi.

Hosszabban, na ott már bonyodalmak vannak. Ugyanis minősíthetetlen stílusban fogadták a politikust. Megpróbálták ráhúzni, hogy szereplésmániás és hogy el akarja lopni a show-t. Kérdem én, milyen show-ról van szó? Ön szerint probléma az, ha egy politikus felszólítja támogatóit, hogy támogassák a kezdeményezést? Ön szerint a Szocialisták ne írjanak alá? És a DK vagy LMP szimpatizánsok? HA csak a Momentum szimpatizánsok írnának alá Fekete és néhány belpesti haverján kívül senki nem támogatná az ügyet.

A Momentum játéknak tekinti az ügyet. Persze Fekete-Győr András a MoMo vezetője elmondta, hogy ha nem sikerül az ügy, maximum akkor csak megpróbálták. A MoMo csak politikai építkezésnek tekinti a népszavazást. Tegyék! Azonban politikai lejárató videókat készíteni? Az már gyomorforgató, főleg ebben a szituációban.

A Momentum és a kampánykassza

A facebookon a Momentum lejárató filmjét fizetett hirdetésben terjeszti, ami nem két forint. Ön szerint erre van most szüksége a népszavazásnak? Az MSZP lejáratására? A nolimpia.com oldalon a népszavazás támogatói anyagilag támogathatják a mozgalmat. Állításuk szerint „Tagságunk puszta lelkesedésből is képes volt az utóbbi másfél évben programokat szervezni. A jövőben azonban a nagyobb volumenű kampányaink megvalósításához komolyabb anyagi ráfordítás szükséges.”
Ezek volnának a nagyobb volumenű kampányok? Ön erre szánta a pénzt?
Ha Ön valóban az MSZP lejáratására szánja a pénzt, bízza inkább profikra!
Az alábbi számlaszámon támogathatja a Fidesz kampányát, mellyel garantáltan az MSZP lejáratását érheti el:
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség MKB 10300002-20365978-70073285

Végül pedig a lejárató film by Momentum:

A videó címe, Színház helyett cselekvésre van szükség. Érdekes érvelés a színházat mint negatív jelzőt használni, mélyenszántó esztétámra utal. Viszont ami ennél is meglepőbb az, hogy a Drága Fekete elnök úr ezt azután mondta miután a sajtót bejárta a hír, hogy Parti Nagy Lajos gyűjtötte, Bajnai Gordon adta az aláírását. Az író az Örkény Színház előtt kapcsolódott be az olimpiaellenes mozgalom aláírásgyűjtésébe. Gratulálunk!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: