A Momentum hisztizik, és fizetett hirdetésben ekézi a szocikat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Momentum eljutott fennállásának mélypontjára. Fizetett hirdetésben manipulált videóval járatja le a legnagyobb ellenzéki pártot, az MSZP-t. A Momentum igen jó érzékkel lecsapott az olimpia ügyére, ám elszaladt vele a ló. Nem elég, hogy Gyurcsány Ferencet titulálták nemrégiben „világ bohócának”, de most a szocialista Szanyi Tiborról készítettek lejárató videót, amelyet fizetett hirdetésben osztanak körbe a facebookon. Persze az Ön pénzén.

A történet a szokásos módon indul, van egy mozgalom, amely bead egy népszavazási kezdeményezést. Fiatalok, szimpatikusak és kicsit kritikusak a mai pártokkal szemben. Ez rendben is van eddig. A Momentum amellett, hogy kritikus azonban a pártok segítségét kértek ügyének az olimpiáról szóló népszavazás sikeres kiírásához.

Itt jön a képbe Szanyi és az MSZP

Szanyi Tibort szókimondó stílusa miatt lehet szeretni, vagy utálni, de egy biztos: van támogatottsága. A XIII. kerület határán gyűjtögető Momentumos csapat beláthatja, nem árthat az ügynek a XIII. kerület fenegyerekének támogatása. Szanyi Tibor tehát miután az MSZP és valamennyi ellenzéki párt támogatásáról biztosította a Momentumot elballagott a Nyugati térre, hogy aláírja a MoMo kezdeményezését.

Az aktivistáktól átvett íveket melyeken meg akarta kezdeni a gyűjtést és a sajtó megjelent képviselőit támogatta, hogy Ő, mint Európa Parlamenti képviselő is támogatja a kezdeményezést és erre szólítja fel támogatóit.

Mi is ezzel a probléma?

Röviden semmi.

Hosszabban, na ott már bonyodalmak vannak. Ugyanis minősíthetetlen stílusban fogadták a politikust. Megpróbálták ráhúzni, hogy szereplésmániás és hogy el akarja lopni a show-t. Kérdem én, milyen show-ról van szó? Ön szerint probléma az, ha egy politikus felszólítja támogatóit, hogy támogassák a kezdeményezést? Ön szerint a Szocialisták ne írjanak alá? És a DK vagy LMP szimpatizánsok? HA csak a Momentum szimpatizánsok írnának alá Fekete és néhány belpesti haverján kívül senki nem támogatná az ügyet.

A Momentum játéknak tekinti az ügyet. Persze Fekete-Győr András a MoMo vezetője elmondta, hogy ha nem sikerül az ügy, maximum akkor csak megpróbálták. A MoMo csak politikai építkezésnek tekinti a népszavazást. Tegyék! Azonban politikai lejárató videókat készíteni? Az már gyomorforgató, főleg ebben a szituációban.

A Momentum és a kampánykasszaA facebookon a Momentum lejárató filmjét fizetett hirdetésben terjeszti, ami nem két forint. Ön szerint erre van most szüksége a népszavazásnak? Az MSZP lejáratására? A nolimpia.com oldalon a népszavazás támogatói anyagilag támogathatják a mozgalmat. Állításuk szerint „Tagságunk puszta lelkesedésből is képes volt az utóbbi másfél évben programokat szervezni. A jövőben azonban a nagyobb volumenű kampányaink megvalósításához komolyabb anyagi ráfordítás szükséges.”
Ezek volnának a nagyobb volumenű kampányok? Ön erre szánta a pénzt?
Ha Ön valóban az MSZP lejáratására szánja a pénzt, bízza inkább profikra!
Az alábbi számlaszámon támogathatja a Fidesz kampányát, mellyel garantáltan az MSZP lejáratását érheti el:
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség MKB 10300002-20365978-70073285

Végül pedig a lejárató film by Momentum:

A videó címe, Színház helyett cselekvésre van szükség. Érdekes érvelés a színházat mint negatív jelzőt használni, mélyenszántó esztétámra utal. Viszont ami ennél is meglepőbb az, hogy a Drága Fekete elnök úr ezt azután mondta miután a sajtót bejárta a hír, hogy Parti Nagy Lajos gyűjtötte, Bajnai Gordon adta az aláírását. Az író az Örkény Színház előtt kapcsolódott be az olimpiaellenes mozgalom aláírásgyűjtésébe. Gratulálunk!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük