Az MSZP ifi szervezetének elnöke egy gyilkos mondattal rántotta le a leplet a Orbán szennyeséről


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Néha a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek.

Torzsa Sándor a Societas elnöke mely szervezetről korábban írtunk, híres arról, hogy mesteri módon találja meg azokat a mondatokat, amelyek a leggyilkosabbak a Fidesz rendszerére nézve.

Mert lehet itt milliárdos kampányokat folytatni, mennyire erős ez az ország és mennyien támogatják a kormánypártokat, mégis Torzsa egy mondattal kényszeríti térdre a habonyi kommunikációt. Így a nap mondata ma Torzsa Sándor Societas elnöké:

“Orbán Magyarországa: A lerobbant metró pótlására küldött busz is lerobbant.”

Egyébként a budapestiek naponta 20 milliárd forintnyi adót fizetnek be az államkasszába, ezzel eleget tesznek állampolgári kötelességüknek. Nem lehet, hogy napi 500 ezer embernek az adóbefizetéséért cserébe lerohadt, kigyulladó vagy épp kinyíló ajtajú metrón kelljen utazni. Nem fordulhat elő, hogy a kormány a metró felújítása helyett elsikkassza a budapestiek pénzét!

Eközben belebuktak az oroszból vett metrókba. Márpedig, ha több millió ember nem fog tudni munkába járni, aszalódik a pótló buszokon úgy hogy az ország legtöbb adóját ők fizetik, hamar betelik a pohár. Belebukhat a Fidesz a felelőtlenségébe.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük