Az MSZP ifi szervezetének elnöke egy gyilkos mondattal rántotta le a leplet a Orbán szennyeséről


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Néha a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek.

Torzsa Sándor a Societas elnöke mely szervezetről korábban írtunk, híres arról, hogy mesteri módon találja meg azokat a mondatokat, amelyek a leggyilkosabbak a Fidesz rendszerére nézve.

Mert lehet itt milliárdos kampányokat folytatni, mennyire erős ez az ország és mennyien támogatják a kormánypártokat, mégis Torzsa egy mondattal kényszeríti térdre a habonyi kommunikációt. Így a nap mondata ma Torzsa Sándor Societas elnöké:

“Orbán Magyarországa: A lerobbant metró pótlására küldött busz is lerobbant.”

Egyébként a budapestiek naponta 20 milliárd forintnyi adót fizetnek be az államkasszába, ezzel eleget tesznek állampolgári kötelességüknek. Nem lehet, hogy napi 500 ezer embernek az adóbefizetéséért cserébe lerohadt, kigyulladó vagy épp kinyíló ajtajú metrón kelljen utazni. Nem fordulhat elő, hogy a kormány a metró felújítása helyett elsikkassza a budapestiek pénzét!

Eközben belebuktak az oroszból vett metrókba. Márpedig, ha több millió ember nem fog tudni munkába járni, aszalódik a pótló buszokon úgy hogy az ország legtöbb adóját ők fizetik, hamar betelik a pohár. Belebukhat a Fidesz a felelőtlenségébe.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük