Hatalmas baloldali sikerek ott, ahol mindenki azt mondta lehetetlen


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mindenki azt mondta itt nincs keresnivalója a baloldalnak. Évek óta halljuk, hogy lehetetlen ez annyira jobboldali terep, amelyet szinte lehetetlen megváltoztatni. Míg más hasonló szervezetek csak sajtótájékoztatókat tartanak és papolnak, van olyan szervezet amely cselekszik és tesz.

Mégis a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom az MSZP társult ifjúsági szervezete sorra alakítja az új alapszervezetteit. Egyre több fiatal csatlakozik a szocialista fiatalokhoz.

Ameddig azt gondoljuk, hogy a fiatalok a Jobbikot választják egy baloldali szervezet a Societas olyan sikereket ér el, amelyet régen láttunk a baloldalon. Torzsa Sándor a szervezet elnöke számolt be facebookon arról, hogy az elmúlt időszakban alig pár hét alatt a Societas országos hálózata ismét 4 új alapszervezettel bővült. Balassagyarmat, Újszász, Esztergom után Pesterzsébeten kezdi meg működését a Societas.

A baloldali fiatalok olyan igazolásokkal büszkélkedhetnek, mint a jobbikos vezetésű Tapolca, amiről mindenki azt mondta, lehetetlen hogy baloldali ifjúsági csoport működjön ott. Úgy tűnik a balos fiatalok a fejükbe vették, hogy felszántják az országot.Torzsa arról számol be ugyanis közösségi oldalán, hogy „a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom frissen megválasztott elnöksége nem rég tartotta alakuló ülését, melyen elfogadta a szervezet hálózatfejlesztési stratégiájának II. ütemét. S Íme az első sikeresen megújított szervezetünk, a balassagyarmati.”

A szervezetfejlesztésen túl a Societas rengeteg munkán is túl van. Nemrég készült el a szervezet programja Generációnk néven, melyet a Societas mellett neves szakmai szervezetek is jegyeznek Minden eddigi időközi választáson támogató szervezetként részt vettek a baloldali fiatalok. Ifjúsági konzultációt tartottak a magyar oktatásról és a földvédelmi népszavazás kapcsán több ezer aláírással támogatták az MSZP kezdeményezését, sikeres gerillakampányt tartottak a kvótanépszavazás kapcsán.

A Kiss Péter szabadegyetem elnevezésű rendezvényükön olyan neves közéleti szereplőket hívtak meg mint Puzsér Róbert vagy Hajós András.

Gratulálunk a baloldali fiataloknak már ráfért a szocialistákra ez a lendület és ez a vehemencia. Fiatalok nélkül ugyanis nem lesz kormányváltás.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük