Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bár a Fidesz kormányzása kezdetén nem sokat árult el arról, mit tervez tenni hiszen programja nem volt egy két dolgot azonban önérzetesen hirdetett. Ilyen volt a vasút korszerűsítés: A vasút számára korábban sosem látott fejlesztési lehetőségek nyílnak, a szolgáltatási színvonal pedig minden eddiginél látványosabban nőhet tovább – emelte ki Tasó László a 2014-es kormányváltás után.

Azonban!

Lehangoló körképet készített a 24.hu több település, köztük Üllő vasútállomásának mosdóiról. A  hírportál  munkatársa az üllői – egyébként jó állapotúnak tűnő – vasútállomáson  kereste a mosdót, azonban a WC helyett csak egy budival sikerült beérnie.

“A budi egy nagy fadoboz, a tetején egy kivágott kisebb lyukkal, ami az elején kissé kicsúcsosodik.”

A beszámoló szerint a budi fala belülről szép fehérre volt meszelve, a fadoboz barnára festve. Fény ugyan nem sok volt, de ránézésre tisztának tűnt. “Az árnyékszék láthatóan megtelt, ami kissé megnehezítette a rám váró művelet elvégzését. Papírt is találtam, a lyuk mellé készítve, kis papírdobozban, csap azonban nem tartozott a helyiséghez” – írta a riporter.

A történtek után a lap munkatársa megkereste a MÁV-ot, arra volt kíváncsi, hogy hány magyar vasútállomáson van mosdó (vízöblítéses WC+kézmosási lehetőség), WC (vízöblítéses, kézmosási lehetőség nélkül),  és budi (vízöblítés nélküli WC).

Kiderült, hogy nem Üllő az egyetlen ahol 2016-ban még “pottyantós wc”-t üzemeltetnek. A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint mintegy 150 darab vízöblítés nélküli, “űrgödrös” WC működik az országban. Forrás.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...