A Fidesz szégyene – WC helyett pottyantós budi a vasútállomáson!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Bár a Fidesz kormányzása kezdetén nem sokat árult el arról, mit tervez tenni hiszen programja nem volt egy két dolgot azonban önérzetesen hirdetett. Ilyen volt a vasút korszerűsítés: A vasút számára korábban sosem látott fejlesztési lehetőségek nyílnak, a szolgáltatási színvonal pedig minden eddiginél látványosabban nőhet tovább – emelte ki Tasó László a 2014-es kormányváltás után.

Azonban!

Lehangoló körképet készített a 24.hu több település, köztük Üllő vasútállomásának mosdóiról. A  hírportál  munkatársa az üllői – egyébként jó állapotúnak tűnő – vasútállomáson  kereste a mosdót, azonban a WC helyett csak egy budival sikerült beérnie.

“A budi egy nagy fadoboz, a tetején egy kivágott kisebb lyukkal, ami az elején kissé kicsúcsosodik.”

A beszámoló szerint a budi fala belülről szép fehérre volt meszelve, a fadoboz barnára festve. Fény ugyan nem sok volt, de ránézésre tisztának tűnt. “Az árnyékszék láthatóan megtelt, ami kissé megnehezítette a rám váró művelet elvégzését. Papírt is találtam, a lyuk mellé készítve, kis papírdobozban, csap azonban nem tartozott a helyiséghez” – írta a riporter.

A történtek után a lap munkatársa megkereste a MÁV-ot, arra volt kíváncsi, hogy hány magyar vasútállomáson van mosdó (vízöblítéses WC+kézmosási lehetőség), WC (vízöblítéses, kézmosási lehetőség nélkül),  és budi (vízöblítés nélküli WC).

Kiderült, hogy nem Üllő az egyetlen ahol 2016-ban még “pottyantós wc”-t üzemeltetnek. A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint mintegy 150 darab vízöblítés nélküli, “űrgödrös” WC működik az országban. Forrás.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük