Ebben már van hús, de azért még mindig a lazább darabok közé tartozik. Egy kis csirkehús, egy kis citromos-tejszínes mártás és máris szép az élet.
Hozzávalók:
- 250 g csirkemell filé
- 250 g spagetti tészta
- 350 ml tejszín
- 1 citrom lereszelt héja és leve
- mokkáskanálnyi szerecsendió
- 1 kis csokor petrezselyem
- só, bors
Kevés olajon lepirítjuk a csíkokra vágott csirkehúst. Felöntjük a tejszínnel, majd beízesítjük: belereszeljük egy alaposan megmosott citrom héját, majd belefacsarjuk annak levét is. Belereszeljük a szerecsendiót, hozzáadjuk a finomra aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk és kb. 30-40 percig főzzük. Ezután a frissen kifőtt tésztára szedjük.
+ There are no comments
Add yours