Hozzávalók:
- 4 bögre reszelt cukkini
- 1 teáskanál só
- 1/3 bögre parmezán
- 1/4 bögre csicseriborsó liszt (vagy bármilyen más paleo liszt)
- 1/3 bögre kecskesajt vagy morzsolt feta
- 1 tojás
- só, bors, oregano, bazsalikom
- olívaolaj
- 1 adag paradicsomszósz, ízlés szerinti feltétek
- Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
- Reszeld le nagy lyukú reszelőn a cukkinit és sóval keverd jól össze. Tedd félre 10-15 percre.
- Kanalazd a zöldséget egy átlátszó tiszta gézbe és csavard ki belőle alaposan a levét.
- Ezután keverd a cukkinihez a parmezánt, a csicseriborsó lisztet, a fetát és egy gerezd zúzott fokhagymát.
- Olajozz be egy nagy alufóliát, majd terítsd el rajta a kész pizzatésztádat. Told sütőbe 8-10 percre.
- Vedd ki és kend meg paradicsomszósszal és tedd rá a kedvenc feltétedet.
- Told vissza a sütőbe még 4 percre.
EZEN A VIDEÓN IS MEGNÉZHETED, HOGY KÉSZÜL A FINOMSÁG:
+ There are no comments
Add yours