Bundás kenyér, ahogy még sosem etted! Isteni!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Imádja a csa­lád a bun­dás ke­nye­ret, de néha sze­ret­néd egy ki­csit meg­újí­tani ezt az egy­szerű ételt, amely reg­ge­lire és va­cso­rára is szu­per lehet? Mu­ta­tunk egy remek öt­le­tet! Is­me­red a Monte Cristo-szend­vi­cset?ű

2db tojás 4 szelet kenyér szeletelt füstölt sonka vagy tarja majonéz mustár vaj reszelt sajt
ELKÉSZÍTÉS:A tojásokat verd fel sóval és borssal. A kenyerek egyik felét mustárral, a másikat majonézzel kend meg, és az egyikre sonkát, a másik felére mindnek sajtot rakj. Fordítsd egymásba a kenyeret. Jól nyomkodd össze a széleit is, hogy szorosan kapaszkodjanak egymásba. A vajat olvaszd fel egy serpenyőben, majd a tojásban megforgatott szendvicseket süsd meg. Ez a szendvics Amerikában a Monte Cristo nevet kapta, és az 1930-1960 között megjelent szakácskönyvek egyik legnépszerűbb fogása volt. A Disneylandbe látogató vendégek egyik kedvenc szendvicse, igaz, ott porcukorral  megszórva, áfonyalekvárral kínálják.

ripost.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük