Bundás kenyér, ahogy még sosem etted! Isteni!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Imádja a csa­lád a bun­dás ke­nye­ret, de néha sze­ret­néd egy ki­csit meg­újí­tani ezt az egy­szerű ételt, amely reg­ge­lire és va­cso­rára is szu­per lehet? Mu­ta­tunk egy remek öt­le­tet! Is­me­red a Monte Cristo-szend­vi­cset?ű

2db tojás 4 szelet kenyér szeletelt füstölt sonka vagy tarja majonéz mustár vaj reszelt sajt
ELKÉSZÍTÉS:A tojásokat verd fel sóval és borssal. A kenyerek egyik felét mustárral, a másikat majonézzel kend meg, és az egyikre sonkát, a másik felére mindnek sajtot rakj. Fordítsd egymásba a kenyeret. Jól nyomkodd össze a széleit is, hogy szorosan kapaszkodjanak egymásba. A vajat olvaszd fel egy serpenyőben, majd a tojásban megforgatott szendvicseket süsd meg. Ez a szendvics Amerikában a Monte Cristo nevet kapta, és az 1930-1960 között megjelent szakácskönyvek egyik legnépszerűbb fogása volt. A Disneylandbe látogató vendégek egyik kedvenc szendvicse, igaz, ott porcukorral  megszórva, áfonyalekvárral kínálják.

ripost.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük